Megvan hova kerül kölcsönbe Reinier – sajtóhír

A tárgyalások előrehaladott szakaszban tartanak.


Tegnap számoltunk be róla, hogy a Real Madrid frissen szerzett brazil tinije, Reinier Jesus hamarosan kölcsönbe kerülhet egy ligán belüli csapathoz, de német érdeklődök is voltak iránta.

Ma, a MARCA friss információ szerint már meg is van Reinier új csapata: a brazil játékos 1+1 évre kerül kölcsönbe a Borussia Dortmundhoz, mint ahogyan az történt Hakimi esetében.

A Real Madrid úgy döntött, hogy a Dortmund ideális hely Reinier számára ahhoz, tovább fejlődjön. A két klub kiváló kapcsolatban áll egymással, és a vezetőség döntése arra alapszik, hogy a játékoson kevesebb nyomás lesz, mintha Spanyolországban maradt volna. Annak ellenére, hogy ő maga maradni szeretett volna.

Egy másik ok amiért Reinier Spanyolországban akart maradni az a spanyol útlevél mielőbbi megszerzése, de ezt addig nem tudja most már megtenni, amíg vissza nem tér Madridba.

A Dortmund mellett a Bayer Leverkusen, a Real Valladolid és a Real Sociedad volt még érdekelt a brazil megszerzésében. Hivatalos bejelentés hamarosan.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

benzema_juventus_atigazolasi_hirek

Benzema menni fog Ronaldo után?

Karim Benzema iránt már nyáron is érdeklődött a Juventus, de akkor nem sikerült nekik megállapodniuk a francia játékossal. Olasz sajtóhírek szerint a torinóiak nem mondtak le Benzemáról, így legkésőbb nyáron újra megpróbálják majd átigazolni a csatárt. A 30 éves Benzema

TOVÁBB »
raul-gonzalez

Raúl González visszatér a Real Madridhoz

A 39 éves Raúl González hét év után visszatér a Real Madridhoz. Raúl vezetői megbízást kap, a klub helyettes vezérigazgatója lesz, közvetlen felettese pedig José Ángel Sánchez lesz, aki az elnök, Florentino Pérez jobbkeze is. Raúl hét évvel ezelőtt,

TOVÁBB »