Vallejo a Granadában marad

Újabb kölcsönszerződés keretein belül marad az andalúz klubnál.


A Granada új lendületet kapott az új szezon előtt, hisz sikerült megállapodásra jutniak a Real Madriddal Jesús Vallejo további kölcsönvételéről. Az andalúz klub tájékoztatta a Blancók vezetőségét, hogy továbbra is igényt tartanak a spanyol védőre, de a Real Madrid átigazolási dolgai túlságosan erősek voltak.

A potenciális érdeklődők hiányában Vallejo beszélt a Granada hierarchiájáról, és kifejezte maradási szándékát Diego Martinez csapatában.

A játékos ezen kijelentése döntő jelentőségű volt a megállapodásban, így végül a Real Madrid beleegyezett egy újabb kölcsönszerződésbe. Ami a vételi opciót illeti: egyelőre nem tudni, hogy tartalmaz-e ilyet az új kontraktus.

Vallejo Instagram profilján nemrég közzétett egy bejegyzést, amin éppen orvosi tart a Granadában.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

15930434350770

Zidane legújabb találmánya

Négy támadót rakott a Mallorca elleni kezdőcsapatba. Zinedine Zidane újabb formációt használt a Mallorca elleni bajnokin, amit a csapat 2-0-ra megnyert szerda este. Sokan meglepődtek azon, hogy Hazard, Vinícius és Gareth Bale is a kezdőcsapatban kapott helyet, ráadásul Benzema mellett. Jött

TOVÁBB »
gareth_bale_serulese_nem_komoly

Gareth Bale már a hétvégén pályára léphet

Friss információk szerint nem súlyos Gareth Bale sérülése, melyet az Atlético Madrid elleni mérkőzésen szerzett. A játékos fájdalmat érzett a jobb lábában, ezért Julen Lopetegui úgy döntött, hogy elővigyázatosságból inkább lecseréli. Mindenki aggódott a játékosért, ami nem csoda, hiszen madridi

TOVÁBB »