A Brahim-ügy részletei

Rendkívül erős rohamozás kezdődött meg Brahim Díaz iránt, aki egyáltalán nem szerepel Zinédine Zidane terveiben.


Brahim Díaz jövője eddig kérdés volt, de a napokban komoly lépések is történtek a fiatal játékos ügyében. Az AC Milan erősen dolgozik a megszerzésén, hisz szükségük van a pótlásra, miután megváltak Susótól és Deulofeutól is.

Körülbelül 20 csapat érdeklődött Brahim iránt, bár nyilván más ajánlatokkal. A Real Madridot azonban csak egy ideiglenes üzlet érdekli, azaz kölcsönszerződés. A klub biztos abban, hogy a fiatal spanyol egy nap meghatározó játékossá válik Madridban. Bár egyes beszámolók szerint az 1+1 éves kölcsönszerződés tartalmazhat egy opcióis jogot is, amivel a Milannak lehetősége lesz végleg megvásárolni Brahimot.

A Milan és a Real Madrid közötti kapcsolat rendkívül jó, különösen azután, hogy már egy üzletet nyélbe ütöttek Theo Hernández esetében.

Az olaszok vezetőedzője, Stefano Pioli meglátta Brahimban azt, amire neki szüksége van és hasonló profilú játékos, mint Theo: fiatal, tehetséges, és eltökélt szándéka, hogy bizonyítson.

Brahim esete összehasonlítható Reinierével, vagy Ödegaardéval: a Blancók ilyen esetekben csak azt akarják, hogy ezek a játékosok megfelelő játékidőt kapjanak, és magas szintű klubhoz kerüljenek, ahol fejlődni tudnak.

A fiatal játékos 17 millió euróért érkezett a Manchester Citytől, másfél szezon alatt mindössze 21 mérkőzésen lépett pályára, 599 percet játszva. Nyilvánvaló, hogy ez egyszerűen nem elegendő a fejlődéséhez, és egy kölcsönüzlet megoldás lehet/lesz számára.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

UTÁNPÓTLÁS
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply