BREAKING: Eldőlt James sorsa – sajtóhír

Harmadjára dolgozhat együtt azzal az edzővel, aki a legjobban bízik benne.


James Rodríguez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Carlo Ancelotti vezette Evertonhoz igazoljon. Az olasz tréner kulcsszerepet játszott a kolumbiai középpályás átigazolásában, a tárgyalások ugyan még nem értek véget, de már tényként közölhetjük a transzfert.

A megállapodás értelmében az Everton 25-30 millió eurót fizet James játékjogáért.

Ancelotti volt az, aki a legjobbat hozta ki Jamesből a 2014-15 (Real Madrid) illetve a 2017-es esztendőben, amikor a Bayern Münchenhez került kölcsönbe. Kapcsolatuk nagyon erős, ezért James elfogadta a lehetőséget, miközben számtalan másik klub is sorban állt érte.

James a múlt héten egy mexikói interjúban elmondta, hogy el szeretné hagyni a Real Madridot, boldog akar lenni és egy olyan klubban szeretne játszani, ahol az edző bízik benne.

A hivatalos bejelentés bármikor megtörténhet, ezzel a Real Madrid pedig egy olyan játékostól vált meg, akire nem számít Zinédine Zidane. A Blancók következő prioritása Gareth Bale eladása, akinek helyzete sokkal bonyolultabb: míg James játszani akar, addig a walesi elvan a kispadon, nem akar menni sehová.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
A Brahim-ügy részletei
ÁTIGAZOLÁSOK
Mi lesz veled, Reguilón?

Leave a Reply