Változás történt Bale ügyében

A klub vezetősége továbbra is egy átigazolást akar megvitatni a walesi ügynökével.


A Real Madrid átigazolási hadművelete a végéhez közeledik. A Blancók azon játékosok nagy részét akikre nem igazán számítanak, vagy csak később: már eladásra, vagy épp kölcsönbe kerültek.

Ezen a listán van Alphonse Aréola (visszatért a PSG-be), Jesus Vallejo (kölcsön a Granadába), Hakimi (átigazolás az Interbe), Javi Sanchez (átigazolás a Valladolidba), Óscar Rodríguez (átigazolás a Sevillába), Reinier (kölcsön a Dortmundba) és Takefusa Kubo (kölcsön a Villarrealba).

James Rodríguez és Brahim Díaz lesz a következő két játékos, aki csatlakozik ehhez a listához. James végleg távozik az Evertonba, míg Brahim kölcsönbe kerül az AC Milanhoz. Reguilón és Ceballos jövője tisztázatlan, bár előbbi esetében nagy az esély egy újabb Arsenalos kölcsönre.

Azonban van egy játékos, akit mindenki ismer, és nem akar távozni: Gareth Bale. Zinédine Zidane nem változtatta meg véleményét a walesi szélsővel kapcsolatban, tehát távoznia kell. Bale szerződéséből még hátra van két év, és a horrori 17 millió eurós éves fizetése.

A walesi mindössze kétszer lépett pályára a koronavírus okozta szünet után, és a Manchester City elleni BL-visszavágóra sem utazott el. A Real Madrid továbbra is úgy gondolja, hogy ugyan a világ legjobb játékosai közé tartozik, de a motiválatlansága lehúzza a csapatot. Éppen ezért a klub arra törekszik, hogy megváljon tőle.

Jonathan Barnett, Bale ügynöke hosszú idő után lépést tett az ügyben, és tárgyalóasztalhoz ült a Blancókkal. A megbeszélésen elhangzott: a klub tudni szeretné, hogy a játékos hajlandó-e változtatni a hozzáállásan, avagy távoznia kell.

AJÁNLOTT: Jonathan Barnett, a Real Madrid legnagyobb ellenfele Bale ügyében

Azonban Barnett korábbi megszólalásaiból ítélve úgy tűnik, hogy ezen tárgyalások nem vezettek eredményre. A valóság az, hogy a Real Madrid nem kapott semmiféle ajánlatot Bale-ért. A vezetőség azonban arra számít, hogy a hátralévő hetekben ez megváltozik, és bejelentkeznek a walesiért.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Asensio sérült
BAJNOKSÁG

Leave a Reply