Eldőlt Reguilón jövője – sajtóhír

A tárgyalások hamarosan célegyenesbe érnek.


A Manchester United eltökélt szándéka, hogy megszerezze Sergio Reguilónt ebben az átigazolási időszakban. Az angol klub folyamatos tárgyalásokat folytat a Real Madriddal.

A “Vörös Ördögök” végleg meg akarják vásárolni a fiatal hátvédet, mindenféle opció nélkül. A Blancók abban reménykednek, hogy sikerül egy visszavásárlásió opciót elhelyezni a megállapodásban.

Az átigazolási díj ugyan még a levegőben repked, ez persze a megállapodástól függ, de körülbelül 25-30 millió euróra becsülhető. Azt már régóta tudjuk, hogy Reguilón iránt rendkívül sok klub érdeklődik, a Sevillába való visszatérése pedig teljeséggel lehetetlenné vált, miután az andalúz klub nemrég igazolta le Marcos Acunát a Sporting CP-től.

A United tehát éllovasként áll a fiatal játékos megszerzésében, akinek nincs helye Marcelo és Ferland Mendy mellett. Ha valósággá válik a transzfer, Reguilón együtt játszhat két honfitársával, David de Geával és Juan Matával.


forrás: MARCA / AS

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

15060224664323

Nincs minden veszve

A futballban minden lehetséges, és ha van csapat, aki képes bravúrokra, az a Real Madrid. A Marca munkatársai összeszedték azokat az okokat, amiért bíznunk kell szeretett csapatunkban. Lássuk… Zinedine Zidane tökéletesen tisztában van vele, hogy ez a szezon még

TOVÁBB »

Ramos felépült sérüléséből

A Real Madrid hivatalos Twitter-csatornáján számolt be, hogy Ramos felépült kisebb sérüléséből. Így a játékos bekerült az FC Barcelona elleni rangadóra készülő keretbe is. A 34 éves középhátvéd nemrég a Cádizzal szemben 1:0-ra elveszített spanyol bajnoki mérkőzésen sérült meg,

TOVÁBB »