Mbappé beadta távozási szándékát, a PSG horror árat tűzött ki rá

Kylian Mbappé jövője a következő szezon legnagyobb témája lesz.


A francia játékost a 2021/22-es idény végéig köti szerződése Párizsba, azonban ő már most beadta távozási szándékát. A The Times információ szerint Mbappé közölte a klub vezetőivel, hogy jövő nyáron távozni szeretne, ezért tárgyalásba kell kezdeni az érdeklődökkel.

A PSG azonban horrorisztikus árat tűzött ki a világ legdrágább játékosára, ami 300 millió eurónál is több.

A Real Madrid azon európai topcsapatok közé tartozik, akik megengedhetik maguknak a világbajnok támadó szerződtetését. A PSG-vel folytatott tárgyalások azonban nem lesznek egyszerűek, mivel információk szerint az az összeg, amit a francia gárda kér Mbappéért: 324 millió euró.

Ezt az összeget akárhogy is nézzük, valószínűleg még a Manchester City sem tudja teljesíteni. A Real Madrid terve az, hogy 100 millió eurót ajánl fel a játékosért a következő nyáron, és ha a PSG nem fogadja ezt el: 2022-ben (amikor ingyen távozhat) bónusszal csábítják Madridba.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

david-de-gea

David De Gea a Real Madriddal folytatná?

David De Gea, aki jelenleg a Manchester United kapusa, nyáron visszatérne hazájába, és csatlakozna a Real Madridhoz, inkább ott védene. A Real Madrid természetesen továbbra is érdeklődik a 26 éves klasszis iránt, de José Mourinho nem szeretné elengedni a

TOVÁBB »
el_clasico_pontos_idopont_december_18_20h

Elfogadták az El Clasico új időpontját

Mint tudjuk, az idei szezon első Barcelona – Real Madrid mérkőzését el kellett halasztani, mert október végén tüntetések voltak Barcelonában és egész Katalóniában. A szövetség most kijelölte az el Clásico hivatalos, pontos időpontját, ami december 18-a. Voltak TV-s viták arról, hogy mikor kell

TOVÁBB »