A portugál negyedosztályból is van érdeklődő Bale-ért

Vicces, avagy sem: a portugál negyedik osztályban szereplő O Elvas C.A.D. bejelentkezett Gareth Bale játékjogáért.


A Tottenham Hotspur jó úton halad, hogy megszerezze Gareth Bale-t. A tárgyalások lezajlottak, melynek értelmében a walesi szélső 1-2 éves kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik korábbi csapatához.

Ugyanakkor a portugáliai O Elvas egy különös levelet küldött a Real Madridnak, melyben Bale-ről érdeklődnek. A kis csapat meg akarja tudni, hogy a Real Madrid mit szeretne kapni Bale-ért cserébe (kölcsönbe), reménykednek abban, hogy semmit.

A sajtóban megjelent nyílt levélben azt kérte az Elvas, hogy a 2020/21-es idényben csatlakozzon hozzájuk Bale, és a Real Madrid tájékoztassa őket a szükséges követelményekről.

“Válaszig a legőszintébb tiszteletünkkel búcsúzunk.” – záródik az Elvas levele.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Hivatalos az Inter elleni keret

Zidane csapata ismét a BL-ben lesz érdekelt, a francia tréner pedig már keretet is hirdetett. A REAL MADRID HIVATALOS KERETE: KAPUSOK: Courtois, Lunin és Altube. VÉDŐK: Carvajal, R. Varane, Nacho, Marcelo, F. Mendy és Víctor Chust. KÖZÉPPÁLYÁSOK: Kroos, Modrić, Casemiro, Ødegaard

TOVÁBB »
kiko_casilla_atigazolas

Kiko Casilla Angliába megy?

Angol sajtértesülések szerint Kiko Casillát orvosi vizsgálatra várják a másodosztályban listavezető Leeds Unitednál. A játékos ugyan a Real Madridnál nevelkedett, de az Espanyolnál lett elismertebb játékos. 2015-ben igazolt vissza a klubhoz, de Keylor Navas miatt nem tudott bekerülni rendszeresen

TOVÁBB »