Bale és Reguilón holnap utazik Londonba – a részletek

A walesi szélső kölcsönbe kerül korábbi klubjához.


A Real Madrid egyik duója, Gareth Bale és Sergio Reguilón szeptember 18-án, pénteken Londonba utazik, hogy véglegesítsék szerződésüket a Tottenham Hotspurral.

Bale egy szezonra kerül kölcsönbe, míg Reguilón 30+ millió euróért végleg távozik, de a Real Madridnak elővásárlási+visszavásárlási opciója lesz két szezonon át, 40 millióért. Ma van mindkét játékos utolsó napja a Valdebebasban, holnap kora reggel indulnak a Spurs edzőközpontjába.

A Real Madrid részéről készen áll minden, már csak a walesinek kell néhány részletet tisztázni korábbi csapatával. Ezen kívül José Mourinho zöld utat adott a transzfernak, a Spurs elnöke, Daniel Levy pedig kulcsfontosságú szereplő volt az üzletben. Ez a lépés Zidane fejfájást is megoldja, aki már régóta azt szeretné, hogy Bale távozzon.

Amennyiben a Bale és Mr. Levy közötti tárgyalásokon nem történik semmi rossz, a walesi holnap a Tottenham játékosa lesz.

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mindkét játékosnak meg kell felelnie az angol kormány által előírt összes szabálynak, amely a Spanyolországból való beutazást jelenti. Ez a szempont szintén nehézségeket okozhat.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply