Bale és Reguilón holnap utazik Londonba – a részletek

A walesi szélső kölcsönbe kerül korábbi klubjához.


A Real Madrid egyik duója, Gareth Bale és Sergio Reguilón szeptember 18-án, pénteken Londonba utazik, hogy véglegesítsék szerződésüket a Tottenham Hotspurral.

Bale egy szezonra kerül kölcsönbe, míg Reguilón 30+ millió euróért végleg távozik, de a Real Madridnak elővásárlási+visszavásárlási opciója lesz két szezonon át, 40 millióért. Ma van mindkét játékos utolsó napja a Valdebebasban, holnap kora reggel indulnak a Spurs edzőközpontjába.

A Real Madrid részéről készen áll minden, már csak a walesinek kell néhány részletet tisztázni korábbi csapatával. Ezen kívül José Mourinho zöld utat adott a transzfernak, a Spurs elnöke, Daniel Levy pedig kulcsfontosságú szereplő volt az üzletben. Ez a lépés Zidane fejfájást is megoldja, aki már régóta azt szeretné, hogy Bale távozzon.

Amennyiben a Bale és Mr. Levy közötti tárgyalásokon nem történik semmi rossz, a walesi holnap a Tottenham játékosa lesz.

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mindkét játékosnak meg kell felelnie az angol kormány által előírt összes szabálynak, amely a Spanyolországból való beutazást jelenti. Ez a szempont szintén nehézségeket okozhat.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

A Real Madrid megérkezett Málagába

Zidane csapata sikeresen elindult Pamplonából, hogy az Andalúz városba utazzon, ahol szerdán az Athletic ellen lép pályára. Mint arról tegnap beszámoltunk: a Blancók nem utazhattak haza, egyenesen az elődöntő mérkőzésre kellett utazniuk, ahol megkezdik a felkészülést.

TOVÁBB »
toni-kroos-terdserulese

Kroos megsérült

Legújabb sajtóértesülések szerint Toni Kroos sajnos megsérült. A csapat hivatalos honlapján az áll, hogy a diagnózis szerint a bal térdében meghúzódott a külső szalag. A közlemény szerint az orvosi stáb egyelőre nem tudja, mennyit kell kihagynia a játékosnak, viszont

TOVÁBB »
gareth-bale-23324

Gareth Bale: „Mindent meg szeretnénk nyerni”

A Real Madrid walesi támadója ma reggel Madridban egy promóciós rendezvényen volt hivatalos, ahol beszélt a walesi válogatottról, Rush rekordjáról, és persze a Real Madridról is. Wales erősödött „Hihetetlen sikerként éltük át, hogy egészen az Európa Bajnokság elődöntőjééig sikerült

TOVÁBB »