Valverdét vitte volna a Bayern, a Real Madrid válaszolt

Fede Valverde a bajor klub kívánságlistájának első helyén szerepelt.


Csodálatos szezont tudhat maga mögött a Bayern München, akik augusztus 28-án Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhettek. Emellett a szó szoros értelmében mindent megnyertek, amit csak meglehetett, de erősíteni szerettek volna az idei idényre nézve, és a fő célpontjuk Federico Valverde volt.

Thiago Alcantara Liverpoolba való távozása igazán meglepő volt, de nem szólt akkorát, hisz csupán egyetlen esztendő volt hátra a szerződéséből. A Bayern tudta, hogy erősíteni kell, ezért be is vásárolt: érkezett Leroy Sane, Bouna Sarr, Tanguy Nianzou, Douglas Costa és Marc Roca.

A német klub számára azonban az okozta a legnagyobb problémát, hogy a középpálya közepére szánt Valverdét nem sikerült megszerezniük. Marc Roca mellett szerettek volna egy olyan erős, gyors, magabiztos játékost, mint ő. Nem sikerült!

Sem Valverde, sem a Real Madrid nem gondolkodott egy esetleges távozáson. Eladása egyáltalán nem indokolt, az uruguayi játékos fejében egyetlen dolog van jelenleg: folyamatosan játszani, és trófeákat nyerni habfehérben. Nem is szeretne másra gondolni.

Tudni kell, hogy a két klub kapcsolata rendkívül jó, és a Bayern nem szeretett volna agresszív stílust alkalmazni a játékos megszerzésében, ezért inkább lemondtak róla – főleg miután azt a választ kapták a Blancóktól, hogy Fede NEM ELADÓ.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Mariano: 8 kiló minusz!
SÉRÜLÉSEK
Ödegaard megsérült

Leave a Reply