Mariano: 8 kiló minusz!

A mandulaműtétét követően Mariano Díaz nemrégiben visszatért Valdebebasba és újra részt vesz a csapat edzésein. Ahogy a klib által közreadott képet elnézzük, megviselte az operáció.

Miután évente visszatérően küzdött mandulagyulladással, a csapat orvosai úgy döntöttek, jobb, ha eltávolítják Mariano manduláit. Köztudott, hogy ez felnőtt korban nagyon megviseli a szervezetet.

Mariano se járt másképpen, a műtétet követően 10 napig nem tudott szilárd táplálékot enni és néhány alkalommal még vérzés is fellépett a torkában, és erős fájdalmai voltak. Ennek köszönhetően látványosan lefogyott.

Most Mariano belevetette magát az edzésbe, és igyekszik az erőnlétét mielőbb visszaszerezni. Még minimum 5 kilót kell visszaszereznie, amihez most jól jön a szünet. A teljes kondíciója helyreállításához legalább két hétre szüksége lesz.

Mariano az eladási listán szerepelt a transzfer időszak alatt, de nem érkezett érte olyan ajánlat, amit a madridiak komolyan vettek volna.

A játékos célja továbbra is Zidane meggyőzése, és a Real Madridnál maradni. A tavalyi Clasicon rúgott gólja erre minden reménnyel feljogosíthatná, ha egészségügyi problémája most nem hátráltatná. Az elmúlt öt mérkőzésen nem jutott szerephez, de szeretne mielőbb olyan erőnlétre szert tenni újra, hogy rendelkezésre állhasson. Az összes Zidane által adandó lehetőséget ki szeretne használni a bizonyításra.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
Courtois: nincs nagy baj!
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply