Carvajal 2024

A spanyol játékos 10 éves kora óta van a klubnál.


Dani Carvajal és a Real Madrid közel áll ahhoz, hogy megállapodjanak egy új szerződésben, ami 2024. június 30-ig szól. Ez kétéves hosszabbítást jelent.

Carvajal 10 éves korában csatlakozott a Real Madrid ifjúsági akadémiájához, azóta pedig töretlenül habfehérben dobog a szíve. Soha senki – egyetlen percre sem – kérdőjelezte meg klubhűségét, ennek köszönhető az új kontraktus is, ami 32 esztendős koráig köti majd őt a klubhoz. Nincs olyan madridista, aki ne imádná! Carvajal ekkor már 22 évet fog eltölteni Madridban.

2012-ben ugyan távozott 5 millió euróért a Bayer Leverkusenbe, de a lenyűgöző teljesítménye arra ösztönözte a Blancók vezetőségét, hogy aktiválják az akkori szerződésbe rejtett visszavásárlási opciót. Valójában Achraf Hakimi eladása is miatta történt.

Az elmúlt hét szezonban mindvégig a kezdőcsapat tagja volt, megelőzve minden olyan csapattársat, akit a klub a helyére igazolt. Carlo Ancelotti, Rafa Benítez, Zinédine Zidane és Santiago Solari is neki szavazott bizalmat. Egyetlen játékos van most Carvajal mögött, az pedig Álvaro Odriozola.

Jelenleg ő is, Odriozola is és Nacho is sérült, ami arra késztette Zidane-t, hogy Lucas Vázquez szolgálatait vegye igénybe a jobbhátvéd poszton.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply