Úgy tűnik megszületett a megállapodás Ramos ügyében

Friss beszámolók szerint megszületett a megállapodás Sergio Ramos jövőjét illetően, akinek sorsát maga Florentino Pérez intézi.


Úgy tűnik, hogy Sergio Ramos sikeresen megállapodott a klubbal, annak ellenére, hogy a PSG és a Manchester United is potenciális állomásként szolgált neki. Az El Larguero beszámolója szerint Ramos további két évre ír alá.

Az egyetlen tényező ami még nincs rendezve, az a szerződés pénzügyi része. A tárgyalásokat közvetlenül Florentino Pérez kezeli. Ramos bátyja – egyben ügynöke – kimaradt a megbeszélésekből, és a hosszabbítást még ebben az évben bejelentik.

Ezzel a Blancók megszegik azon szabályukat, miszerint a 30 évnél idősebb játékosoknak nem adnak egy évnél többre szóló kontraktust. Az egyetlen kivétel ez alól eddig Cristiano Ronaldo volt, aki 31 esztendős korában további három évre írt alá. Miután hivatalossá válik az ügy, Ramos 2023-ban, 37 esztendősen hagyja el Madridot.

A megállapodás értelmében a kapitány elérte azon vágyát, hogy a Real Madridból vonuljon vissza. Az eddigi 16 elmúlt idénye után újabb esztendők jönnek, amiben újabb rekordokat dönthet meg. Eddig 22 trófeát szerzett a csapattal: 4 BL-t, 4 Klub VB-t, 3 Európai-szuperkupát, 5 LaLiga-t, 2 Copa del Rey-t és 4 Spanyol-szuperkupát.

A negyedik legtöbbet (660) pályára lépő játékos a Real Madrid történelmében, már csak Manolo Sanchís (710), Iker Casillas (725) és Raúl (741) áll előtte.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
VÁLOGATOTT

Leave a Reply