A Real Madrid még nem kapott ajánlatot Iscóért

A spanyol játékos édesapja tájékoztatta a klubot fia távozási szándékáról, de ajánlat még nem érkezett. Isco szerződése 2022-ben jár le, és 700 millió eurós kivásárlási ár szerepel benne.


A Real Madrid még nem kapott ajánlatot a „már elveszített” játékmesterért, Iscóért. A Malagában született játékos édesapja, Francisco Alarcón tájékoztatta a vezetőséget fia távozási szándékáról, ám semmiféle ajánlat nem érkezett egyelőre.

Isco döntése meglepetést okozott a Blancóknak, akik nem tervezték a keret megváltoztatását a januári átigazolási időszakban. A vezetőség még néhány napja számított a spanyol válogatottra. Luka Modric – akinek szerződése jövő nyáron jár le -, januárban már szabadon tárgyalhat más klubokkal, és ez komoly fejfájást okoz a vezetőségnek, mivel az ő ügyében sincs megállapodás. Zidane attól tart, hogy Isco helyzete hatással lehet a horvátéra.

Madridban tehát felfogták, hogy Isco távozni akar, és az ajánlatokra várnak. Azt viszont továbbra sem értik, hogy miért. Ami az ajánlatokat illeti: érkezhetnek külföldről, a Premier League-ből de számos másik klub is érdekelt a spanyol ügyében. Julen Lopetegui, a Sevilla trénere nagy csodálója Iscónak, aki korábban a spanyol válogatottba is behívta – annak ellenére -, hogy nem játszott Madridban.

Ami problémát jelent, az Isco ára: 65-70 millió euróról beszélünk, amit nem engedhetnek meg maguknak. Ami pedig más klubokkal való tárgyalást illeti (valószínűleg kölcsönszerződés), a Real Madrid nagy valószínűséggel ebbe nem fog belemenni, mert ez nem javítva a klub pénzügyi helyzetét.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOSBAJNOKOK LIGÁJA
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply