Bild: Zidane felhívta Szoboszlait, hogy meggyőzze az átigazolásról

A német lap szerint a francia tréner telefonbeszélgetést folytatott a magyar válogatott játékossal, hogy januárban a Real Madridhoz írjon alá.


A Real Madrid tervei egyre inkább fokozódnak Szoboszlai Dominik iránt. A német BILD szerint Zinédine Zidane telefonon kereste fel a magyar játékost az elmúlt napokban, hogy meggyőzze a Real Madridba való igazolásáról, még hozzá most januárban. A döntés Dominik kezében van.

A Leipzig azonban…

A Bild értesülései szerint Dominik gondolkodik a Madridba való csatlakozásról, de a Red Bull Salzburg már régóta előrehaladott tárgyalásokat folytatt a testvércsapatával, a RB Leipziggel. A két csapat már számtalan játékost cserélt/értékesített egymást között, ide tartozik Naby Keita, Marcel Sabitzer vagy épp Dayot Upamecano, aki szintén helyet foglal a Blancók radarján. Szoboszlai köre nagyon pozitívan áll a Németországba való igazoláshoz, hisz a Leipzig egy olyan csapat ahol a fiatal játékosok igazán fejlődhetnek – anélkül, hogy reflektorfénybe kerülnének Európa legnagyobb csapatainál.

Szoboszlai – aki az elmúlt 17 mérkőzésén 17 gólt szerzett – még nem döntött a jövőjéről. Azonban most változhat a dolog, hisz óriási meglepetés érte, amikor Zizou felkereste telefonon, aki Isco utódjának szánja a magyar válogatott játékost. A Liverpool és az Arsenal az a másik két klub, amely élénk érdeklődést mutat az iránt a Szoboszlai Dominik iránt, már Puskás Ferenccel hasonlítanak össze sokan. Persze Magyarországon. Dominik tisztában van azzal, hogy Puskás a Real Madrid legendája, és azzal is, hogy Zidane őt akarja a következő hónapban.

Saját kezében van a döntés, a következő hetekben kerülhet pont az ügy végére.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply