Marcos Llorente a Real Madrid legnagyobb hibája?

Zidane nem számolt vele, ezért távozott. Üzlet szempontjából természetesen jól járt vele a klub, de ennél többről van szó mostanra.


Marcos Llorente eladása pénzügyi értelemben jó üzlet volt a Real Madrid számára. 30 millió eurót hozott a kasszába 2019 nyarán, és esetében is egy olyan játékosról van szó, akire nem számított Zinédine Zidane. De szakmai döntésből vajon jó ötlet volt ez?

Az Atlético Madrid jelenlegi teljesítményét nézve: egyértelműen nem.

A 25 esztendős játékos igazi gyémánt Diego Simeone kezei alatt, és lenyűgöző teljesítményeket tesz le az asztalra. Eddig négy gólja van, és szinte már csatárnak nevezik, mintsem középpályásnak. A Real Madridból csak Karim Benzemának van több gólja ebben az idényben, és a mérvadó Transfermarkt szerint már 45 millió eurót ér a spanyol.

További madridisták teljesítményei:

Gareth Bale: még mindig messze van a legjobbtól

A walesi visszatért a Tottenhamhez, de nem talál magára. José Mourinho többet várt tőle.

James Rodríguez: változott

A kolumbiai középpályás hihetetlenül kezdte meg idényét az Evertonba: négy gólt és három gólpasszt jegyzett, és a tabella első helyére segítette csapatát. Jött egy sérülés és egy vereség, aminek James is az áldozata lett, hisz a teljesítménye nagyon megváltozott.

Sergio Reguilón: sikertörténet

A spanyol hátvéd Mourinho alapembere lett, és már két gólpassza is van. 30 millió euróért távozott.

Achraf Hakimi: csillag az Interben

A marokkói hátvéd két gólt is szerzett a Bologna ellen, amivel összesen már három találata van a két gólpassza mellett. Ő 40 millió euróért távozott.

Dani Ceballos: magabiztos Arteta kezei alatt

Ceba második szezonját tölti az Arsenalban, és Mikel Arteta rendkívül szereti a spanyolt. Hiába a jó teljesítmény, az „ágyúsok” nem állnak valami fényesen a bajnokságban.

Jesús Vallejo: végre folytonosság

A Frankfurt óta kölcsönszerződés óta nem talált magára a spanyol védő, de most, a Granadában rendszeresen a kezdőcsapat tagja és nagyon jó formában van. 23 esztendős, még mindig visszatérhet Madridba, ahol bizonyíthat.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply