Isco útja Angliába vezethet

A legfrissebb beszámolók szerint Mikel Arteta elsődleges célpontjává vált a Blancók kegyvesztett játékmestere. Már januárban vinné.


Mikel Arteta Arsenalja egészen rossz időszakát éli a Premier League idei kiírásában, ezért a spanyol tréner máris erősítene, a célpont pedig Isco. 14 bajnoki mérkőzést követően a kieső zóna felé vették az irányt Arteta fiai, egyre inkább távolodnak a kvalifikációs helyektől. Mindössze négy mérkőzést nyertek meg, két döntetlen és nyolc vereség mellett.

Ez egy elég kemény helyzet Anglia egyik legnagyobb klubjánál, ezért Arteta már most januárban komoly erősítéseken gondolkozik. A The Sun beszámolója szerint az Ágyúsok „okosan” fogják használni a januári átigazolási időszakot, és komoly figyelemmel kísérik Isco helyzetét. Amint arról korábban a Madridista.hu is beszámolt: a spanyol középpályás beadta távozási szándékot, hajlandó a váltásra, és a vezetőség is zöld utat adott neki ezügyben.

Az Arsenal komoly lehetőség lehet Isco számára, mivel Arteta egy kreatív középpályást keres csapatába. Ugyan messze nem volt a legjobb ebben az idényben a spanyol, de a kevés játéklehetőség és sérülés mellett ez nem is csoda. A következő napokban kiderülhet, hogy mennyire komoly is az Arsenal érdeklődése.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
BAJNOKSÁG

Leave a Reply