Zidane: „Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz”

A Real Madrid holnap este, 19:45 órakor hazai pályán fogadja a Granada együttesét, a mérkőzés előtt pedig Zinédine Zidane így nyilatkozott.

 

A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

LALIGA 2020/21

(15)
Real Madrid
Granada
-
VÉGEREDMÉNY

„Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz, mert ahogy mondod, a Granada egy nagyon jó szezont fut. Tudjuk, hogy egy nagyon erős ellenféllel állunk szembe, felkészültnek kell lennünk. Nincsenek könnyű játékok ebben a bajnokságban, ez a holnapi meccsre különösen igaz, ugyanis a Granada egy nagyon jó csapat. Nem csodálkozom azon, hogy melyik helyen állnak.”

Ronald Koeman nyilatkozata az Éibar elleni mérkőzés után, miszerint ő befújta volna azt a bizonyos büntetőt Ramos kezezésénél, valamint, hogy a játékvezető a Madrid pártját fogta

„Idegesítőek az ilyen megjegyzések, és én soha nem akarok ebbe belemenni. A játékvezetők végzik a munkájukat, ahogyan a játékosok is. Ez egy nagyon nehéz és összetett munka, nem mondok semmit a Koeman által elmondottakról. Holnap nagyon fontos mérkőzés vár ránk, és csak erre gondolunk.”

Modric

„Ma reggel nem edzett, reméljük, hogy nincs nagy gond. De nem akarunk kockáztatni Lukita esetében. A látottak alapján apróságnak tűnik. Reméljük, hogy pár nap pihenés után visszakapjuk őt.”

Mérkőzések

„Tudjátok, hogy mi a véleményem erről, sokat beszéltünk már róla. Rengeteg mérkőzésünk van, de le kell játszanunk őket. Készen kell állnunk erre a helyzetre, és le kell játszanunk ezeket a találkozókat.”

Rotáció

„Nevetek mindig, amikor ez a téma kerül szóba, de jó értelemben. Ha forgatom a csapatot, akkor azt kérdezitek, hogy miért forgatom. Ha nem forgatom, akkor meg azt, hogy miért nem forgatom. Számomra világos, hogy mit kell tennem, és számítani fogok az összes játékosra a keretből. Igaz, hogy a csapat nagyon jól játszott az utóbbi időben, és keveset változtattunk. Nagyon sok mérkőzés vár még ránk, és az a legfontosabb, hogy mindenki készen álljon a játékra. Mindenkire szükségem van, ebben biztos vagyok.”

Büntetők

„Sok szó esik arról, hogy nincs szerencsénk a büntetőkkel, de ez is ide tartozik. Minket csak a következő meccs érdekel, így arra összpontosítunk. Nagyon fontos mérkőzés lesz, koncentrálnunk kell. Folytatni akarjuk ezt a jó szériát, meg akarjuk szerezni a három pontot.”

A bajnoki cím esélyese: Atlético / Real?

„Tudjuk, hogy milyen nehéz ez a bajnokság. Szerintem ebben az Atlético is egyetért. Nagyon sok csapat képes arra, hogy beleszóljon a bajnoki címbe. Ez így szép. Minden meccsen küzdened kell, hisz mindig vannak nehézségek, és ha meg akarod nyerni a bajnoki címet, akkor le kell küzdened őket.”

Az ellenfél védelme

„Ha egy olyan csapat ellen játszol, akik mélyen védekeznek, nehezebb dolgod van. Fordított esetben persze könnyebb. Türelmesnek kell lenned a mélyen védekező csapatokkal szemben. De a Granada tudja, hogy hogyan kell játszani és nem gondolnám, hogy csak védekeznének.”

Benzema teljesítményei

„Remek formában van. Nagyon jól teljesített most is, és az elmúlt időszakban is. Szerintem képes arra, hogy még ennél is jobb legyen. Ebben reménykedünk mi is a csapat érdekében, és ő is szeretne jobb lenne. Ez fontos tényező.”

Hazard

„Nem volt könnyű dolga eddig, de én úgy látom, hogy most már nagyon jól van. Különösen ami a mostani munkáit illeti: kiválóan dolgozik az edzéseken. Türelmesnek kell lennünk vele, nagyon boldognak tűnik, és ha játszani akar, az a legfontosabb.”

Isco

„Az a legfontosabb, hogy felépült a sérüléséből. Mindig izgatottan várom, hogy láthassam a pályán, különleges játékos. Nehéz helyzetben van, mivel szeretne játszani, de nem tud. Elégedett vagyok mindenkivel, és ezen az úton szeretnénk tovább haladni.”

Asensio

„A legfontosabb az, hogy mindig hittem benne. Tehetséges játékos. Ő a jelen és a jövő. A csapatból mindenki jól játszik. Az elmúlt időszakban nem sokat játszott, de keményen dolgozik, mint mindenki más.”

Casillas visszatérése

„Tudjuk, hogy mit tett és mit fog tenni a Real Madridért. Ez jó hír mindenkinek. Örülök neki, és a klubnak is. Ezek remek hírek.”

Szuperliga

„A legfontosabb számunkra az, hogy a klub tudja, mit kell tennie. Arra fogunk koncentrálni, amit csinálni tudunk. A hátralévő mérkőzésekre kell gondolnunk. Nem fogok bele menni és olyan dolgokról beszélni, amik még nem is léteznek.”


forrás: realmadrid.com / MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply