Ők vinnék Iscót – a lista

Érdeklődőkből egész biztosan nincs hiány. Íme az a hat csapat, akik komoly figyelemmel kísérik Isco jövőjét.


Isco Real Madridból távozása egyre közeledik, hisz még novemberben közölte a klubbal, hogy ő bizony el akarja hagyni Madridot. Bár a jelenlegi gazdasági helyzet miatt nem is beszélhetünk átigazolásokról, különösen a téli időszakban, de az Iscóért tett ajánlatok elgondolkodtaták a vezetőséget. Íme a legreálisabb érdeklődők.

Arsenal

Az Arsenal egészen nehéz időszakot él át a PL-ben, lassan a tabella utolsó helyét foglalják el, és szükségük van egy irányítóra, hogy a szezonjuk meg legyen mentve. Az Arsenalnál egyértelműen a kreativitás a lényeg, ezért esett a választás Iscóra, hisz Mesut Özilnek aligha van/lesz helye már a csapatban.

A két klub közötti kapcsolat kiváló, hisz Dani Ceballos szintén az Ágyúsokat erősíti egy kölcsönszerződés értelmében. Isco esetében is jó lehetőség lenne egy kölcsön, ami vásárlási opciót tartalmazna.

Bayern München

A friss BL-győztesnél természetesen minden poszton megvan az a minőség, amire szükségük van, de szeretik a tehetséges játékosokat. Ahogyan történt az James Rodríguez esetében is, amikor két évet töltött a német rekordbajnoknál. Igaz, hogy nem sikerült maradandót alkotni, de most a Bayern egészen mást gondol Iscóval kapcsolatban.

Everton

Ha Premier League, akkor a másik reális klub az Everton. A kékek jó pozícióban vannak a spanyol megszerzése érdekében – tekintettel a pénzügyi helyzetükre -, és arra is, hogy Carlo Ancelotti ül azon a kispadon. Dolgoztak már együtt, és a Madridban töltött időszaka alatt rendre a kezdőcsapatba választotta a spanyolt.

Bizonyították már James megvásárlásával, hogy igenis tudnak a legmagasabb szinten ők is játszani. A tréner és a Real Madrid közötti kiváló kapcsolatnak köszönhetően ez az opció is egyszerű lenne.

PSG

Rengeteg pénz, szupersztárokkal teli csapat és egy új vezetőedző. A PSG minden játékos számára csábító ajánlatot szokott tenni, ezért Iscóval sincsenek másként. A francia alakulat könnyedén megengedheti magának a mellőzött spanyol leigazolását.

AC Milan

Az olaszok 2011 óta álmodnak egy újabb Scudettóról, és Isco érkezése nagy valószínűséggel növelné ennek a lehetőségét. A Milan állítólag rendkívül boldog Theo Hernándezzel és Brahim Díazzal (ő kölcsönbe van – a szerk.), ezért nem restek felkeresni újra telefonon Florentino Pérezt.

Juventus

Andrea Pirlo nagy csodálója Iscónak, és nyár óta komoly figyelemmel követi a spanyolt. A zebrák rettenetesen kezdték a Seria A idei kiírását, és Pirlo ezért egy kreatív középpályát szeretne építeni. A pénz nem jelentene problémát náluk sem, és a Cristiano Ronaldóval való újabb találkozása Iscót is vonzza.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKSzerződések

Leave a Reply