Ramos Péreznek: „A PSG nagy csapatot akar építeni velem és Messivel”

Bonyolódik Sergio Ramos szerződéshosszabbítása, ugyanis a kapitány elutasította a klub első ajánlatát.


Sergio Ramos jövője – ahogyan Lionel Messié is -, a Paris Saint-Germainben folytatódhat. Két évtized után mindketten elhagyhatják saját klubjukat, és találkozhatnak a francia fővárosban, miután június 30-án egyszerre jár le szerződésük.

Az El Chiringuito műsorvezetője, Josep Pedrerol információ szerint Ramos egy szállodában beszélt Florentino Pérezzel, még az Elche (december 30.) elleni mérkőzés előtt, ahol Ramosnak nem tetszett a vezetőség által felvázolt ajánlat, mely szerint megkapja a két éves szerződést (már ezzel is megváltozik a 30 év feletti játékosokra szóló forma – a szerk.-) viszont a fizetése körülbelül 10%-al csökkenne, tekintettel a COVID-19 okozta gazdasági válságnak. Ugyanakkor a kapitány közölte Pérezzel, hogy meg fogja hallgatni más klubok ajánlatát.

RAMOS: „A PSG-TŐL VALAKI ELMONDTA NEKEM, HOGY EGY NAGY CSAPATOT AKARNAK VELEM ÉS MESSIVEL ÉPÍTENI.” – hangzott el ezen a bizonyos találkozón.

Pedrerol információ szerint Pérez közölte Ramosszal, hogy ha kap egy jó ajánlatát (jelen esetben a PSG ajánlata jobb), akkor azt nyugodtan fogadja el, meg fogják érteni.

Tehát itt is kezdetét vette a várakozási játék, ugyanis a kapitány egyelőre nem enged. A tárgyalások tovább folytatódnak.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosSzerződések
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply