Szavazás Ramos jövőjéről: hosszabbítás, átigazolás, cserék

Sergio Ramos jövője továbbra is a levegőben lóg, mivel a Real Madrid kapitánya mindeddig nem fogadta el a klub ajánlatát.


Tekintettel arra, hogy Ramos szerződése június 30-án lejár, így már most szabadon tárgyalhat más klubokkal. Megállapodás még nem született az ügyben. Ugyan nem az az első eset, hogy Ramos szerződése van témában, de az elmúlt években mindig újakat írt alá. Vajon most mit kellene tennie a klubnak? Tarts velünk, mondd el a véleményed és szavazz!

MI FOG TÖRTÉNNI?
[poll id=”39″]
A LEHETSÉGES ÁLLOMÁSOK

Ha a kapitány mégis elhagyja Madridot, tekintettel a korára és a fizetési igényére nincs sok lehetősége. Ezen kívül a 2022-es világbajnok érdekében továbbra is topligában akar játszani. Pár évvel ezelőtt szóba jött egy kínai ajánlat is, de vajon mi történhet most?

[poll id=”40″]
KINEK VAN IGAZA?
[poll id=”41″]
PÓTOLHATATLAN?

Természetesen ha a kapitány távozik, akkor helyettesre van szükség. David Alaba már erősen kapcsolódik a klubhoz, hírek szerint már meg is van a megállapodás, és nyáron érkezik. Ugyanakkor szóba került a Villarrealban játszó Pau Torres is.

[poll id=”42″]
A LEHETSÉGES HELYETTESEK
[poll id=”43″]

Ramosnak mindössze hat hónapja maradt, és mivel ő egy évnél hosszabb kontraktust akar, a dolgok nagyon bizonytalannak tűnnek. Végül marad, vagy 15 esztendőt követően új utat keres? Erre csak az idő adhat választ.


via by: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
A felejthető Jović-év

Leave a Reply