Szavazás Ramos jövőjéről: hosszabbítás, átigazolás, cserék

Sergio Ramos jövője továbbra is a levegőben lóg, mivel a Real Madrid kapitánya mindeddig nem fogadta el a klub ajánlatát.


Tekintettel arra, hogy Ramos szerződése június 30-án lejár, így már most szabadon tárgyalhat más klubokkal. Megállapodás még nem született az ügyben. Ugyan nem az az első eset, hogy Ramos szerződése van témában, de az elmúlt években mindig újakat írt alá. Vajon most mit kellene tennie a klubnak? Tarts velünk, mondd el a véleményed és szavazz!

MI FOG TÖRTÉNNI?

Mit gondolsz, mi fog történni Ramosszal?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A LEHETSÉGES ÁLLOMÁSOK

Ha a kapitány mégis elhagyja Madridot, tekintettel a korára és a fizetési igényére nincs sok lehetősége. Ezen kívül a 2022-es világbajnok érdekében továbbra is topligában akar játszani. Pár évvel ezelőtt szóba jött egy kínai ajánlat is, de vajon mi történhet most?

Hová fog igazolni Ramos, ha távozik?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

KINEK VAN IGAZA?

Kinek van igaza ebben a vitában?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

PÓTOLHATATLAN?

Természetesen ha a kapitány távozik, akkor helyettesre van szükség. David Alaba már erősen kapcsolódik a klubhoz, hírek szerint már meg is van a megállapodás, és nyáron érkezik. Ugyanakkor szóba került a Villarrealban játszó Pau Torres is.

Pótolhatatlan Sergio Ramos?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A LEHETSÉGES HELYETTESEK

Kit kell igazolnia a klubnak Ramos helyére, ha távozik?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Ramosnak mindössze hat hónapja maradt, és mivel ő egy évnél hosszabb kontraktust akar, a dolgok nagyon bizonytalannak tűnnek. Végül marad, vagy 15 esztendőt követően új utat keres? Erre csak az idő adhat választ.


via by: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

e00

Unai Emery: „Tanultunk a tavalyiból, készen állunk”

A PSG vezetőedzője, Unai Emery a ma este esedékes, Real Madrid elleni csúcsrangadó előtt beszélt a sajtó képviselőivel A mérkőzés fontossága a PSG-nek „Párizsban edzettünk, de minden Bajnokok Ligája összecsapás előtt így teszünk. Ez egy nagyszerű lehetőség, hiszen a

TOVÁBB »
gareth_bale_nem_jatszik_boldogan

Bale jelenleg nem túl boldogan játszik

Gareth Bale elmondása szerint jelenleg nem élvezi a játékot. Ennek oka, hogy az átigazolási időszakban többször is közel került ahhoz, hogy elhagyja a csapatot. A játékost nagyon sokan kritizálják már a kezdetek óta. De mivel az előző idényben a

TOVÁBB »