Jović kölcsönbe távozik

Bombaként robbant a hír, hogy a szerb támadó kölcsönbe kerül korábbi csapatához, az Eintracht Frankfurthoz.


A megállapodás gyakorlatilag már kész. Luka Jović egyetlen lépésre van attól, hogy elhagyja a Real Madridot, és csatlakozzon a Frankfurthoz. A 23 esztendős támadó 2019 nyarán 60 millió euróért csatlakozott a Blancókhoz, de teljesítményét nem sikerült Madridban folytatni.

A szerb Republika magazin információi szerint Jović egy féléves kölcsönszerződés értelmében visszatér korábbi csapatához, mely megállapodás nem tartalmaz vásárlási opciót. Az üzlet gyakorlatilag már kész, csak néhány részletet finomítanak még rajta a felek.

Ennek értelmében az is hivatalossá válik, hogy Mariano Díaz marad a második számú csatár Karim Benzema mögött.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

7040123-cool-real-madrid-logo

Mi a Real Madrid?

Szóval, mi is a Real Madrid, mi jellemzi, miért választottuk mi a Real Madridot? Egyszerű kérdések, de annyi megfelelő válasz lenne rájuk, hogy nem lenne elég idő leírni… A Real Madrid egy futballcsapat, amelynek emberek millió szurkolnak,de nem csak

TOVÁBB »
marco-asensio-nagy-jovo-elott-all

Marco Asensionak nagy jövője van a csapatnál

A Real Madridban több fiatal játékos is megmutatta tehetségét ebben a szezonban. Egyikük a 21 éves Marco Asensio, akiben hatalmas potenciál van. Korábban nem volt jellemző, hogy túl sok fiatal tehetség kapna szerepet a Real Madridban, viszont ebben a

TOVÁBB »

Eden Hazard nem játszik hétvégén

A La Liga 2020/21-es szezonja már elkezdődött, a Real Madrid viszont hétvégén lép először pályára, a Real Sociedad otthonában. Eden Hazard most különedzéseket végez, mivel fizikai állapota messze van az elvárttól, valamint korábbi bokasérülése miatt is jobb az óvatosság.

TOVÁBB »