A Milan megszeretné tartani Brahimot

Maximálisan elégedettek a fiatal szélsővel, ezért már a végleges szerződtetésén dolgoznak.


Jelenleg az AC Milan vezeti a Serie A-t és Brahim Díaz lenyűgözően teljesít, a Rossoneri pedig reménykedik abban, hogy megtarthatja a fiatal tehetséget. Brahimot jelenleg június 30-ig köti szerződés a Milanhoz, de az továbbra sem világos, hogy mi a Real Madrid terve vele kapcsolatban. A MARCA információi szerint a Milan hamarosan tárgyalásokat kezdeményez a Blancókkal.

A tárgyalásnak két lehetséges vége lehet: az olasz gárda pénzt ajánl Brahimért, vagy újra kölcsön veszik. A Madridnak azonban először értékelnie kell a játékos fejlődését, mielőtt döntene. De annak tekintetében, hogy “csak” 17 millió euróért érkezett, nem számíthatunk jelentős növekedésre.

Az AC Milan nem egy olyan gazdag klub, mint volt az 1990-es években. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül sok vitájuk volt már az FFP miatt, ezért ésszerűen költekeznek. A hangsúly ezért is van kölcsönszerződéseken. Természetesen minél jobban teljesíti Brahim, annál többet fog vele keresni a Real Madrid. A vezetőség továbbra is spórol, pénzt próbálnak termelni a COVID-19 okozta válság miatt, ezért nem elképzelhetetlen a végleges eladás.

Brahim boldog Olaszországban, abban a klubban játszik, amelyet gyerekként követett és szeretett. Viszont azt sem titkolja, hogy sikeres szeretne lenni a Real Madridban.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

sergio-ramos-hosszabbitas

Sergio Ramos is hosszabbíthat

A Marca értesülései szerint újabb szupersztárjával hosszabbíthat a Real Madrid, a 31 éves Sergio Ramossal. A játékos jelenlegi szerződése 2020. június 30-ig érvényes, ezt szeretné a klub még egy évvel meghosszabbítani. Ez azt jelenti, hogy Sergio Ramos valószínűleg a

TOVÁBB »
alaves-real

Lehet fokozni az előnyt!

A mostani, 10. fordulóban tovább növelhetjük előnyünket a tabellán. A közvetlenül mögöttünk elhelyezkedő Sevilla pontokat vesztett a Sporting Gijon ellen, így a Realnak nincs más dolga, mint legyőzni az Alaves-t. Reméljük, sikerülni fog. Bár az Alaves jelenleg csak a

TOVÁBB »