Már meg is vannak a jelentkezők Ödegaardért

A norvég középpályás távozni szeretne, de csak kölcsönbe.


A Sky Sports információ szerint az Arsenal bejelentkezett Martin Ödegaardért, és már fel is vették a Real Madriddal a kapcsolatot egy esetleges kölcsönszerződésről. Ödegaard tavaly nyáron tért vissza Madridba, miután lenyűgöző teljesítményt nyújtott a Real Sociedadnál töltött esztendeje alatt – amely elviekben két évig szólt volna, de Zidane idő előtt visszahívta a fiatal tehetséget.

Igen ám, de Ödegaard rendkívül keveset játszott a francia tréner kezei alatt, ezért kérte a klubot, hogy engedjék őt el még ebben az átigazolási időszakban kölcsönbe, hogy több játékpercet kaphasson.

Az Arsenal Özil helyére vinné Ödegaardot

Az AS beszámolója szerint a norvég játékos már kapcsolatba lépett a Real Sociedaddal is egy esetleges visszatérésről, azonban nem a Sociedad az egyetlen lehetőség számára. Egy meg nem nevezett Premier League-klub mellett az Arsenal rendkívül élénk érdeklődő, hisz a norvégot szánják Mesut Özil helyére aki a török Fenerbahce játékosa lett.

A forrás megjegyzi, hogy a vezetőség fontolgatja az Ágyúsok ajánlatát, de számtalan érdeklődő van Ödegaardért – köztük a Sevilla is, akit sokan tartanak befutónak.


forrás: AS

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Úgy tűnik megszületett a megállapodás Ramos ügyében

Friss beszámolók szerint megszületett a megállapodás Sergio Ramos jövőjét illetően, akinek sorsát maga Florentino Pérez intézi. Úgy tűnik, hogy Sergio Ramos sikeresen megállapodott a klubbal, annak ellenére, hogy a PSG és a Manchester United is potenciális állomásként szolgált neki.

TOVÁBB »