Eduardo Camavinga: a következő célpont

A Real Madrid felvette a kapcsolatot a francia csapattal.


Miután David Alaba érkezése biztosított nyárra, a Real Madrid most minden figyelmét a Rennes középpályására, Eduardo Camavingára fordítja. A Real Madrid rendkívüli érdeklődéssel van a 18 esztendős francia válogatott után, tavaly nyáron már előrehaladott tárgyalások voltak, azonban a COVID-19 mindent átírt.

A Blancók egy olyan középpályást akarnak, mint ő. Fiatal, tehetséges, sokoldalú. Pont ezért ő a legfőbb célpont, bár teljesítménye nem üti meg a tavalyi szintet.

Ami a támadósort illeti: itt Erling Haaland és Kylian Mbappé jöhet szóba, bár egyiksem olcsó mulatság. A várható költségek bőven 100 millió euró felett vannak, tekintettel a világjárvány miatti gazdasági válságra.

Tegnap ebben a cikkünkben foglalkoztunk Mbappé helyzetével.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

kylian_mbappe_real

A Real Madrid Kylian Mbappét akarja

Az El Confidencial hírei szerint most már Neymar helyett Kylian Mbappé a Real Madrid első számú nyári célpontja. A PSG persze meg akarja tartani a 19 éves játékost, de mivel a klub nem tartotta be az UEFA pénzügyi Fair

TOVÁBB »
2

Cristiano megnyugtatott mindenkit

Cristiano Ronaldo a mai edzés folyamán kapott egy rúgást, ami követően elhagyta a pályát. Egyből elkezdett aggódni mindenki és elkezdődtek a találgatások is, miszerint hogyan fogja így vállalni a játékot a Bajnokok Ligája döntőjében.

TOVÁBB »