A Real Madrid tervei a balhátvéd posztra

Fran Garcia és Miguel Gutierrez jó opció lehet.


A Real Madrid vezetősége tisztában van azzal, hogy nyáron komoly változtatásokra van szükség annak érdekében, hogy mindenféle téren javuljon a csapat. Több poszton erősítésre van szükség, ezek közül az egyik a balhátvéd poszt.

Annak ellenére, hogy Marcelónak 2022-ig van szerződése: várhatóan távozik a nyáron.

Ezt követően Ferland Mendynek meg kell győznie a vezetőséget teljesítményével. 2019 nyarán ugyan Zidane külön kérésére érkezett, és Marcelót is kiszorította a kezdőcsapatból, de még mindig vannak kérdőjelek vele kapcsolatban. A másik lehetséges opció Sergio Reguilón. Nyáron ugyan távozott a Tottenhamhez, de a Real Madridnak visszavásárlási opciója van a spanyol balhátvédre. Igaz, 10 millió euróval több.

Ez a lehetőség jelenleg nincs tervben, bár sok múlik majd azon, hogy ki lesz a Blancók trénere a következő idényben.

Az utánpótlásból

Az utánpótlásra nézve két olyan játékos van, akiknek bőven van esélyük bekerülni az első csapatba. Az egyik Fran Garcia, aki jelenleg a Real Vallecanóban van kölcsönben, és rendkívül jól teljesít. Annak ellenére, hogy a másodosztályban játszik: meggyőzte a vezetőséget, ezért már a következő szezontól az első csapat tagja lehet.

A másik játékos Miguel Gutierrez, aki a Castilla egyik legnagyobb csillaga és egy olyan játékos, aki minden spanyol válogatottban pályára lépett ifjúsági szinten. Jelenleg a Castillában játszik, legjobb tulajdonsága, hogy sokoldalú, tehát több helyen is bevethető.

A Real Madrid két balhátvédet akar a következő idényre, mivel komoly célokat tűztek ki a 2021/22-es szezont illetően.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁGÉlő közvetítésNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply