Reinier úgy döntött, hogy a Dortmundban marad

A brazil támadó középpályás nem kap játéklehetőséget, de még kivár, hogy változik-e a helyzet.


A Real Madrid ifjú brazil támadó középpályása, Reinier Jesús úgy döntött, hogy nem hagyja el a Borussia Dortmundot ebben az átigazolási időszakban. A brazil játékos a szezon első felében eddig mindössze nyolc találkozón jutott szerephez, de csupán néhány percekre. Mindent összevetve összesen 100 játszott perce van a német alakulatnál.

Egyértelmű, hogy a jelenlegi helyzet egyáltalán nem ideális Reinier fejlődéséhez, azonban a Real Madrid mégis a játékosra hagyta a jövőjének döntését.

Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója a legutóbbi sajtótájékoztatón így válaszolt a Reinierrel kapcsolatos hírekre:

  • “Alapvetően nem akarjuk feladni őt. Ha valaki nem örül mert pár percet kap, akkor beszélünk és döntünk. De mi nem fogjuk azt kérni, hogy távozzon.”

Reinier kölcsönszerződése 2022 júniusában jár le, így a jelenlegi idény végén döntést kell hoznia jövőjéről, amennyiben nem változik a helyzet.


forrás: managingmadrid.com

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

4

Morata a nagy visszatérő!

Álvaro Morata biztosan nem fog a következő szezonban játszani a Juventus csapatában. Ez az egyetlen tény Morata jövőjével kapcsolatban egyelőre. Ezt a Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta is megerősítette, hogy a Real Madrid élni fog visszavásárlási opciójával ezen a nyáron.

TOVÁBB »

SÉRÜLÉSEK: Zidane kénytelen ideiglenes megoldásokat találni

A francia tréner legalább kilenc kulcsfontosságú játékost kényszerül nélkülözni, akik vagy sérültek, vagy épp a koronavírussal fertőzödtek meg. Az elkövetezendő néhány hét igazi hullámvasút lesz a Real Madrid számára, hisz rengeteg bizonytalanság érte Zinédine Zidane csapatát. Vannak akik koronavírussal

TOVÁBB »