Ødegaard: a Modric-Kroos-Casemiro diktatúra legújabb áldozata

Martin Ødegaard távozása már borítékolható, csupán a hivatalos bejelentés hiányzik. A norvég tehetség a veteránok miatt kényszerült a váltásra.


FRISSÍTVE: Már a hivatalos bejelentés is megtörtént!

A Luka Modric, Toni Kroos és Casemiro „diktatúra” újabb áldozatot követelt, ezúttal Martin Ødegaardot. A trió áttörhetetlen ereje bizonyította azt a tényt, hogy a fiatal játékosnak nincs jövője avagy lehetősége melletük. Ugyanakkor a maradék öt középpályásból Isco is távozni szeretne ebben az idényben, de a januári átigazolási időszakban ez aligha válik valósággá, hisz Ødegaard már távozott.

A norvég előtt is voltak mások, akik a Modric-Kroos-Casemiro dominancia miatt küzdöttek a helyükért, de egyikük sem járt sikerrel, ezért mindannyian a váltás mellett döntöttek.

Az első Asier Illarramendi volt. Bár ő kezdőként érkezett, de Casemiro visszatérése mindent felülírt. A spanyol középpályás nagy reményekkel érkezett, hatéves szerződést írt alá, de két esztendőt követően tovább is állt a Real Sociedadba.

Aztán jött Mateo Kovacic, aki a három egymást követő BL-trófea elhódításában hasznos tartalékjátékosnak bizonyult, de nem volt megelégedve azzal, hogy csak akkor lehetett a kezdőcsapat tagja amikor társai sérültek. Három esztendőt követen ő is távozott, először kölcsönbe, majd végleg – új otthona a Chelsea lett.

A Blancók ekkor újabb játékost szerettek volna igazolni, aki megküzd a helyéért, így esett a választás Dani Ceballosra aki a Betistől tette át székhelyét Madridba. Az ő helyzete talán még rosszabb volt, mint Kovacicé, ezért két idényt követen ő is kölcsönbe került, és azóta is ott van. Visszatérésére nem sok esélyt jósolnak.

A lista Marcos Llorentével zárul, aki szintén ennek köszönhetően távozott. A spanyol játékos azóta már kulcsfontosságú játékossá vált a Diego Simeone vezette Atlético Madridban.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKSzerződések
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply