Bale-ügy: nagy probléma jön a Real Madrid számára

EU-n kívüli játékos, a Spurs nem tart rá igényt és nagy szerződés.


Öt hónappal azután, hogy a Real Madrid úgy gondolta megoldotta Gareth Bale ügyét, most aggodalom van a még nagyobb probléma miatt, hisz a walesi nyáron visszatér. A terv – miszerint kölcsönbe került a Tottenhamhez – már füstbe is ment, hisz José Mourinho csapata nem szeretné megtartani egykori játékosát, ezért a nyáron újra Madridban láthatjuk.

Tehát: Bale júliusban visszatér a Real Madridhoz, immáron nem uniós játékosként – mindezt úgy, hogy még egy év hátra van a szerződéséből. mostani információk szerint Bale-nek esze ágában sincs felbontani szerződését, hisz évente 34 millió eurót keres Madridban. Ez különösen sok egy olyan játékosért, aki nem EU-s játékosként van jelen a keretben, a teljesítményéről nem is beszélve. A Brexitet szem előtt tartva az a helyzet most, hogy a következ játékosok számítanak EU-n kívüli játékosnak: Bale, Vinícius, Rodrygo, Militao, Reinier és Takefusa Kubo. Ők hatan versenyeznének rendszeresen a helyekért, hisz a 25 fős keretbe csak három EU-n kívüli játékos fér be.

A Real Madrid tudja, hogy ami Bale fizetését illeti: enyhén szólva is nehéz tárgyalások lesznek, tekintettel arra, hogy korábban ő volt az egyetlen játékos, aki elutasította a 10%-os fizetéscsökkentést.

A terv nagy valószínűséggel most is ugyanaz lesz, mint tavaly: új klubot keresnek a walesinek, bár ez ismét rendkívül nehéz feladat lesz.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply