Bale-ügy: nagy probléma jön a Real Madrid számára

EU-n kívüli játékos, a Spurs nem tart rá igényt és nagy szerződés.


Öt hónappal azután, hogy a Real Madrid úgy gondolta megoldotta Gareth Bale ügyét, most aggodalom van a még nagyobb probléma miatt, hisz a walesi nyáron visszatér. A terv – miszerint kölcsönbe került a Tottenhamhez – már füstbe is ment, hisz José Mourinho csapata nem szeretné megtartani egykori játékosát, ezért a nyáron újra Madridban láthatjuk.

Tehát: Bale júliusban visszatér a Real Madridhoz, immáron nem uniós játékosként – mindezt úgy, hogy még egy év hátra van a szerződéséből. mostani információk szerint Bale-nek esze ágában sincs felbontani szerződését, hisz évente 34 millió eurót keres Madridban. Ez különösen sok egy olyan játékosért, aki nem EU-s játékosként van jelen a keretben, a teljesítményéről nem is beszélve. A Brexitet szem előtt tartva az a helyzet most, hogy a következ játékosok számítanak EU-n kívüli játékosnak: Bale, Vinícius, Rodrygo, Militao, Reinier és Takefusa Kubo. Ők hatan versenyeznének rendszeresen a helyekért, hisz a 25 fős keretbe csak három EU-n kívüli játékos fér be.

A Real Madrid tudja, hogy ami Bale fizetését illeti: enyhén szólva is nehéz tárgyalások lesznek, tekintettel arra, hogy korábban ő volt az egyetlen játékos, aki elutasította a 10%-os fizetéscsökkentést.

A terv nagy valószínűséggel most is ugyanaz lesz, mint tavaly: új klubot keresnek a walesinek, bár ez ismét rendkívül nehéz feladat lesz.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

uj_stadion

Ilyen lesz az új Santiago Bernabéu Stadion

Florentino Pérez Madrid főpolgármesterével, Manuela Carmenával tartott közös sajtótájékoztatót, ahol bemutatták az új Santiago Bernabéu Stadion látványtervét. Bejelentették azt is, hogy az idény végén már megkezdik a munkálatokat. “Az új Santiago Bernabéu lesz a világ legjobb stadionja: modern, kényelmes

TOVÁBB »

Dani Carvajal ma ünnepli a 29. születésnapját

A Real Madrid saját nevelésű játékosa, Dani Carvajal 1992. január 11-én született Leganésban. A játékos 2002-ben csatlakozott a Real Madridhoz, ahol először az U11-es csapatban kapott lehetőséget. Az utánpótlásnál töltött idő alatt kiemelkedő játékos volt és kitűnő éveket tudhatott

TOVÁBB »