A Real Madrid minden ajánlatot meghallgat Hazardért

A Chelsea utáni mérkőzés igazi bombát robbantott a sajtóban Eden Hazardot illetően, a legfrissebb információk szerint a klub eltökélt szándéka, hogy megváljon a klub legdrágább igazolásától.


Ma már beszámoltunk arról, hogy Eden Hazard nincs a klub terveiben a jövőre nézve, azonban most újabb információk láttak napvilágot. A Real Madrid türelme elfogyott a belga játékossal kapcsolatban, ezért máris átadólistára került – sok más játékossal együtt.

Hazard helyzete azonban más. A belga 2019-ben azért érkezett, hogy helyettesítse Cristiano Ronaldo-t – tehát Galaktikusként. A sérülések és egyéb körülmények azonban megnehezítették a játékos helyzetét, ami átírta a klub terveit. Amikor bevethető állapotban volt, akkor sem nyújtotta az elvárt teljesítményt. Négy mérkőzés van hátra a bajnoki címért folytatott harcban, azonban a trófea elhódítása sem változtatna Hazard helyzetén.

Hazard nevetése a Chelsea utáni kudarc után sem befolyásolta a vezetőség döntését. A sorsa már hetekkel ezelőtt eldőlt. A legfontosabb mérkőzésen Hazard nem volt igazi vezér, annak ellenére, hogy mindenki ezt várta tőle, és a csapattársai is ezért tisztelték. Az öltözőben való szerepe csökkent, és ma már szinte senki nem várja azt tőle, hogy csúcsteljesítményt nyújtson a pályán.

Ami a szerződését illeti

Hazardnak még mindig három év van hátra a szerződéséből, illetve a Real Madrid még mindig törleszti a belga árát a Chelsea-nek. Piaci értéke egyértelműen hatalmasat zuhant, hisz érkezésekor 150 millió euróra becsülte a Transfermarkt, ma már ez az összeg csupán 40 millió euró.

Az elmúlt idényben 22 találkozón jutott szerephez, az ideiben pedig néggyel kevesebbszer. Zidane ugyan mindig szerette és bízott a belgában, minden áron őt akarta Madridba, a vezetőség pedig el is hozta számára. Totális bukás, bárhogyan nézzük a helyzetet.

A klub most minden ajánlatot meghallgat érte, különféle beszámolók szerint már 50 millióért cserébe el is engedi.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Itt az idő a változásokra
BAJNOKSÁG

Leave a Reply