Hazard távozni akar Madridból

Edu Aguirre újságíró véleménye szerint a belga játékos vissza akar térni a Chelsea-be.


Eden Hazard el akarja hagyni a Real Madridot. Az El Chiringuito de Jugones műsorában az egyik spanyol újságíró, Edu Aguirre azt állítja, hogy a Hazard nem boldog Madridban, és attól tart, hogy Mbappé esetleges érkezése a kispadra szorítaná őt. A Galaktikusként érkezett játékos két esztendeje érkezett meg a Real Madridba, ahol szinte csak sérülések hátráltatták abban, hogy megmutassa igazi énjét. Esetleges állomásként a Chelsea-t emlegetik.

Totális csalódás

A belga szélső 2019 júniusában tette át székhelyét a Santiago Bernabéuba, egész pontosan 100 millió euróért (plusz bónuszok), és 2024-ig szóló szerződést írt alá. Ezen a héten újabb csalódás következett madridi karrierjében, ugyanis izomproblémái miatt kihagyta a szezon utolsó mérkőzését is.

Hazard két év alatt 43 mérkőzésen lépett pályára habfehérben, ez idő alatt öt gólt és nyolc gólpasszt szerzett. Első idényében 1545 percet töltött a pályán, míg az idei kiírásban mindössze 896-ot. 21 tétmérkőzés úgy, hogy 40,000 eurót keres percenként.

A belga most kizárólag az Európa-bajnokságra gondol, de az biztos, hogy nyáron távozik Madridból.


forrás: AS

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Valverdét vitte volna a Bayern, a Real Madrid válaszolt

Fede Valverde a bajor klub kívánságlistájának első helyén szerepelt. Csodálatos szezont tudhat maga mögött a Bayern München, akik augusztus 28-án Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhettek. Emellett a szó szoros értelmében mindent megnyertek, amit csak meglehetett, de erősíteni szerettek volna az

TOVÁBB »
ronaldo-repuloter

Ronaldóról repülőteret neveztek el

Repülőteret neveztek el Cristiano Ronaldóról Portugáliában. Aki Madeirára utazik, ezentúl a Cristiano Ronaldo repülőtéren szállhat le. A 32 éves négyszeres aranylabdás futballistáról szülővárosa, a Madeira szigetén található Funchal nemzetközi repülőterét nevezték át. Funchalban egész iparág épül Ronaldóra: szobra, múzeuma

TOVÁBB »