Botrányos távozás alakulóban, főszerepben Ramos

A kapitány állítólag arra biztatta a csapattársakat, hogy ne fogadják el a fizetéscsökkentéseket.


A Real Madrid a koronavírus okozta válság miatt a már korábban felvetett fizetéscsökkentést még tovább szeretné csökkenteni a kiadások miatt, azonban egybehangzó spanyol források szerint Sergio Ramos arra kérte – sőt szólította fel csapattársait, hogy ne fogadják el a klub által előírt csökkentéseket.

A kapitány szerint a klub egyetlen dolog miatt szeretne spórolni, ez pedig Kylian Mbappé. A megspórolt összeget kizárólag a francia támadó megszerzésére szeretnék fordítani már idény nyáron. Ramos jelezte már korábban is a vezetőség felé, hogy ő nem hajlandó csökkenteni a fizetését.

A forrás hozzáteszi, hogy az információ egy Real-játékoson eljutott a vezetőséghez, ami miatt Pérezék úgy döntöttek, hogy leveszik a kapitány asztaláról a korábban megtett ajánlatot – így nagy eséllyel Sergio Ramos a hónap végén távozik Madridból. Ugyanakkor azt sincs kizárva, hogy Raphael Varane is követheti őt.


forrás: COPE / El Transistor

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

james

James Rodríguez távozik a Real Madridtól?

A legújabb hírek szerint James Rodríguez már nem sokáig lesz a Real Madrid játékosa. A vasárnap esti mérkőzésen, ahol a csapat 4-1-re győzött Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában, volt egy érdekes jelenet. James elhagyta a pályát a

TOVÁBB »