Sergio Ramos vs. Florentino Pérez: ki telefonál először?

A kapitány meghátrált, és hajlandó elfogadni a klub korábbi ajánlatát.


Hat hónappal később sem változott körülbelül semmit Sergio Ramos szerződéshosszabbítása. Hetek óta csak arról lehet hallani, hogy a két fél egyre inkább távolodik egymástól, és Ramos távozik a hónap végén. Most úgy látszik fordult a kocka, ugyanis Ramos olyan lehetőségeket keres, amellyel Madridban marad.

A kapitány korábban nem volt hajlandó elfogadni a klub által ajánlott egy éves szerződést, ő ehelyett két évet szeretett volna. De most már más a helyzet, ugyanis elfogadja a 12 hónapos hosszabbítást  – 10%-os fizetéscsökkentéssel, mint Luka Modric esetében.

Ha Ramos felhívná Pérezt és sikerülne a megállapodás, akkor a klub ajánlata újra aktuálissá válna. Az igaz, hogy a vezetőség már elengedte Ramos kezét, de az továbbra is aggodalmat ad számukra, hogy ki töltené be a kapitány okozta űrt.

Carlo Ancelotti azt szeretné, hogy David Alaba középhátvédként játsszon – karöltve az egyre inkább jól teljesítő Éder Militaóval. Varane szerződése ugyan 2022-ben jár le, de az ő helyzete sem egyszerű. A legfrissebb információk szerint a klub már hetek óta keresi a francia játékost ajánlatokkal, de Varane semmire sem reagál.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply