Sergio Ramos vs. Florentino Pérez: ki telefonál először?

A kapitány meghátrált, és hajlandó elfogadni a klub korábbi ajánlatát.


Hat hónappal később sem változott körülbelül semmit Sergio Ramos szerződéshosszabbítása. Hetek óta csak arról lehet hallani, hogy a két fél egyre inkább távolodik egymástól, és Ramos távozik a hónap végén. Most úgy látszik fordult a kocka, ugyanis Ramos olyan lehetőségeket keres, amellyel Madridban marad.

A kapitány korábban nem volt hajlandó elfogadni a klub által ajánlott egy éves szerződést, ő ehelyett két évet szeretett volna. De most már más a helyzet, ugyanis elfogadja a 12 hónapos hosszabbítást  – 10%-os fizetéscsökkentéssel, mint Luka Modric esetében.

Ha Ramos felhívná Pérezt és sikerülne a megállapodás, akkor a klub ajánlata újra aktuálissá válna. Az igaz, hogy a vezetőség már elengedte Ramos kezét, de az továbbra is aggodalmat ad számukra, hogy ki töltené be a kapitány okozta űrt.

Carlo Ancelotti azt szeretné, hogy David Alaba középhátvédként játsszon – karöltve az egyre inkább jól teljesítő Éder Militaóval. Varane szerződése ugyan 2022-ben jár le, de az ő helyzete sem egyszerű. A legfrissebb információk szerint a klub már hetek óta keresi a francia játékost ajánlatokkal, de Varane semmire sem reagál.


forrás: MARCA

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

real_madrid_barcelona_tavaszi_el_clasico

La Liga: Megvan a tavaszi El Clásico időpontja

Március 2-án, szombaton 20:45 órai kezdettel rendezik Madridban a Real Madrid és az FC Barcelona labdarúgócsapatának rangadóját, az El Clásicót. A La Liga elnöke, Javier Tebas ma megerősítette, hogy a 26. fordulóban látogat a Santiago Bernabéuba a Barcelona. A

TOVÁBB »
2

POGBA ÉRKEZÉSÉVEL JAMES HELYE BIZONYTALAN A REAL MADRIDNÁL

Sok pletykát lehet olvasni az elmúlt időszakban a Real Madriddal kapcsolatban. Ezen a nyáron sokan arra számítnak a Real Madrid valami nagy igazolást tervez, hiába nyerték meg a Bajnokok Ligáját újabb erősítéseket terveznek. Azonban ha tényleg érkezik egy nagy csillag, egy másik minden bizonnyal távozni is fog és vajon ki lesz az? 

TOVÁBB »

Eduardo Camavinga: a következő célpont

A Real Madrid felvette a kapcsolatot a francia csapattal. Miután David Alaba érkezése biztosított nyárra, a Real Madrid most minden figyelmét a Rennes középpályására, Eduardo Camavingára fordítja. A Real Madrid rendkívüli érdeklődéssel van a 18 esztendős francia válogatott után,

TOVÁBB »