Mi lesz Raphaël Varane sorsa?

A Marca szerint Varane már kapott egy hosszabbítási ajánlatot a klubtól, de még nem döntött a jövőjéről. A nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb kérdése a Real Madridnál, hogy a játékos hosszabbít-e majd. Az idő múlik, és persze a klub sem várhat örökké, mert előre kell tervezniük. A közelegő Európa-bajnokság ismét reflektorfénybe fogja helyezni a játékost, aki 28 évesen már mindent megnyert a Real Madriddal. Ajánlatai vannak a Manchester Unitedtől, illetve a PSG-től, két olyan klubtól, akik szintén magas szinten játszanak, és van bennük potenciál, sőt nagyobb fizetést tudnak kínálni számára. Ezt is figyelembe vették Madridban, amikor egy hónappal ezelőtt elküldték az ajánlatukat, megpróbálván kikerülni azt a lehetőséget, hogy a védő jövő nyáron ingyen távozhasson. Ha nem hosszabbít, akkor januárban teljesen szabadon tárgyalhat más klubokkal.

Varane mindössze 18 éves volt, amikor megérkezett a Real Madridhoz, így az egész eddigi pályafutását náluk töltötte, kombinálva mindezt a francia válogatottal, ahol 2013 óta szerepelhet. A Real Madrid tisztában van azzal, hogy Varane vágyakozhat a váltásra, de nem mond le arról, hogy megtartsa őt, főleg azok után, hogy valószínűleg Ramos távozni fog. Carlo Ancelotti szava is sokat fog számítani, mert ha nem ragaszkodik Varane-hoz, és ezt közli is vele, akkor szinte biztosan nem hosszabbít. Az első találkozásuk óta rengeteget fejlődött a védő, és alapemberré vált. A legutóbbi szezonban például 41 alkalommal lépett pályára.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

alvaro-morata

Álvaro Morata Londonba költözik?

A legújabb hírek szerint Álvaro Morata kedvese házat vett Londonban. Ez is annak egyik jele lehet, hogy a játékos valószínűleg a Chelsea-ben folytatja majd a pályafutását nyártól. A 24 éves támadót Zidane nem sokat játszatja a csapatban, így több

TOVÁBB »