A Real Madrid újabb nehéz ügye, ezúttal Varanenal

A klub nem hajlandó további ajánlatokkal bombázni a francia játékost, úgy döntöttek, hogy eladják. Varane döntésképtelen.


Miután hivatalossá vált Sergio Ramos távozása, a klub ezzel meg is oldotta az egyik legrégebbi illetve legnehezebb ügyet. Igen ám, de érkezik a második felvonás, ezúttal Raphael Varane van főszerepben. A Cadena SER információi szerint a vezetőség hajlandó elengedni a francia védőt, ugyanis Varane nem fogadta el a legutóbbi két ajánlatot, amely 2026-ig kötötte volna Madridba.

Varane jelenleg teljes mértékben az Európa-bajnokságra koncentrál, és úgy tűnik, hogy nem hajlandó dönteni a jövőjéről.

Varane jelenlegi szerződése 2022-ig szól, és mind a játékos, mind ügynöke nem volt tárgyalóasztalhoz ülni a Real Madriddal.

60 millió euró érkezik?

A Cadena SER biztos abban, hogy a vezetőség már számtalan alkalommal megróbálkozott közös nevezőre jutni Varanenal, de most már az eladását tervezik. A klubnak még mindig bevételt akar szerezni, ezért 60 millió euróban határozták meg a francia árát, hogy továbbra is egy nagy nevű csatárt szerződtessenek.

A legfrisebb információk szerint két lehetséges klub jöhet szóba, mint Varane következő állomása: Manchester United és PSG. A Blancók azon a véleményen vannak, hogy az Alaba-Militao-Nacho és Vallejo négyes befedi azt az űrt, amit a Ramos-Varane duó hagy maga után.


forrás: AS

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

raphael_varane_marad

Raphael Varane maradni fog

Az elmúlt időszakban sokszor lehetett hallani olyan híreket is, miszerint Raphael Varane távozni fog mostani csapatától. Viszont most tisztázta a dolgot a francia játékos. A spanyol Marca újságnak adott egy nyilatkozatot, ahol egyértelműen fogalmazott a jövőjével kapcsolatban: „A következő

TOVÁBB »

Karim Benzema már a negyedik a Real Madrid örökranglistáján

Karim Benzema a 186 gólos Santillánát maga mögött hagyva 187 találattal most már egyedül áll a negyedik helyen a Real Madrid legeredményesebb futballistáinak örökranglistáján. A játékos a spanyol bajnokság 29. fordulójában, az Eibar ellen 2:0-ra megnyert szombati mérkőzésen vetett

TOVÁBB »