Ramost felajánlották a PSG-nek

Friss információk szerint a kapitány Párizsban köthet ki, ugyanis a francia csapat első számú prioritása.


Sergio Ramost az elmúlt órákban felajánlották a PSG-nek. Az AS a PSG-hez közeli forrásokra támaszkodva azt írja, hogy Ramos ügynökei kapcsolatba léptek a párizsi klub képviselőivel, hogy Ramos nyitott a francia bajnokságba való csatlakozásra. Ami a kapitányt illeti: ez az egyik legjobb lehetőség számára. Nemcsak azért, mert néhány korábbi csapattársa (Dí Maria, Keylor Navas) is a klubban játszik, hanem mert vannak más spanyol (Pablo Sarabia, Sergio Rico, Ander Herrera és Bernat) játékosok is, illetve Mauricio Pochettino is beszél spanyolul.

De mindenekelőtt Párizs egy nagyszerű város, körülbelül egy órára van Madridtól – így a költözés sem okozna gondot a családja számára.

Ramos lehetőségei

Amikor Ramos megtudta, hogy a madridi ajánlat már nem lehetséges, ügynöke csak akkor kezdett el más lehetőségeket keresni. Addig semmiféle klubtól nem kapott/fogadott ajánlatot. A PSG-nek középhátvédre van szüksége, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, hisz Thiago Silva már nincs a klubban. Annak ellenére, hogy felajánlották őt a PSG-nek, Ramos jövője továbbra is a levegőben van jelenleg.

Ami Franciaországot illeti, amolyan költségvetési keretrendszer van bevezetve annak, aki külföldi munkavállaló. Párizsban minden külföldi munkavállaló fizetésére 30% (nettó) adózási feltételek vonatkoznak, ezzel a PSG több millió eurót spórolhatna a kapitány bruttó fizetéséből. Ez lehetővé tenné azt, hogy körülbelül annyit keressen, mint Madridban. Azonban amint az kiderült a tegnapi sajtótájékoztatón, Ramost nem a pénz, hanem az évek érdeklik. Legalább 2-3 éves kontraktust szeretne.

A következő napok rendkívül fontosak lesznek a kapitány jövőjét illetően.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply