A kérdőjelek:Varane, Bale, Hazard

Lassan minden kerettag visszatér a pihenésből, a klubnál pedig van gondolkodni valójuk Ancelottiéknak.

A legfontosabb kérdés, hogy mi legyen Raphael Varane helyzetével. Miután a francia védő Ramoshoz hasonlóan nem reagált az elé tett ajánlatokra, a klubnak el kellene adnia.

Varane anno 10 millió euróért érkezett, azóta háromszoros BL győztes és világbajnok lett. Ennek megfelelően az értéke mára a sokszorosa.

Érdeklődés is van több klub részéről is, a befutónak eddig a Manchester United tűnik 50 milliós ajánlatával. Egyes értesülések szerint ezen a héten megszülethet a megállapodás a két klub között.

Gareth Bale a jelek szerint a klubnál fogja tölteni szerződése utolsó szezonját, és Ancelotti megpróbálja kihozni belőle azt a formát, amit korábban is mutatott. A Spursban töltött kölcsön idején minden esetre újra motiváltnak tűnt, és korábban Ancelotti kezei alatt is jól teljesített.

Hazard. Eden Hazard jelenleg a legnagyobb kérdés a klubnál. Eladása szóba se jött, az Európa Bajnokságon remekül játszott. Viszont éppen a kontinenstorna idején nyilatkozta, hogy nem tudja, valaha lesz – e még a bokája 100%-os… Minden esetre Ancelotti bízik benne, hogy újra a Chelsea – beli zsenit fogjuk majd látni a pályán.

Szerintetek? Kommentben várom a véleményeket mind a hármójukról.

Források: Marca és. RealMadridCf.com,kép saját szerkesztés.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁGBarátságos mérkőzésekNYILATKOZATOK
Marcelo, a lenyűgöző

Leave a Reply