Csapatok, amelyek kölcsön szeretnék venni Kubót

A japán támadó volt a tokiói olimpia egyik legnagyobb sztárja.


A Real Madrid rendkívül elégedett Takefusa Kubo fejlődésével, aki a tokiói olimpia egyik legjobb játékosa volt. A japán játékos jövő héten tér vissza Madridba, ahol döntenek a sorsáról. Kubo EU-n kívüli játékosnak számít, ezért semmiféleképpen nem kezdheti meg a 2021/22-es szezont a Real Madridban.

A legvalószínűbb a 2022/23-as idény, amikor befejeződik Vinícius Júnior államosítása, azaz rendelkezni fog spanyol útlevéllel, ezért Kubónak szabad helye lesz az első csapatban.

A Real Sociedad az a csapat, amely a legjobban szeretné a japán játékost. Azt remélik, hogy ugyanolyan sikereket érnek el, mint tették azt Martin Ödegaarddal. Kiváló kapcsolat van a két klub között, és a vezetőség szeretné azt, hogy Kubo Imanol Alguacil kezei alatt fejlődjön a továbbiakban.

A Real Mallorca is érdeklődőnek számít, illetve számos másik Bundesliga klub, de döntés csak akkor születik, amikor Kubo visszatér Madridba. Ugyan még nem lépett pályára igazán habfehérben, Kubo piacképessége megdöbbentően megnőtt illetve az olimpia alatt ő váltotta ki a legnagyobb média figyelmet.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGNYILATKOZATOKSzerződések

Leave a Reply