Ramos nem blöffölt

Tavaly decemberben Sergio Ramos azt mondta, hogy ő és Messi a PSG-ben együtt is játszhatnak majd. Vajon mit tudott, vagy csak ilyen jóstehetség?

Ramos és Pérez nagyon jó kapcsolatban voltaképp a védő madridi pályafutása alatt végig. Ennek ellenére nem hihető, hogy az elnök bármilyen tervét, gondolatát megosztotta volna vele. Mégis, az akkori kijelentés most nagyon jövendölésnek vagy egy bizonyosságnak olvasható a történtek tükrében.

A PSG immár öt éve azon munkálkodik (értsd: arra költ milliókat), hogy Bajnokok Ligáját nyerjen. Szakértők szerint nem voltak még ilyen közel sose hozzá, köszönhetően az elmúlt évek igazolásainak.

Jelenleg a csatársorban van egy Messi, egy Mbappe és egy Neymar, Di Mariat nem is említve. Innen már csak egy Suárez hiányzik – Messi mellé. De aki kicsit foglalkozik a játékosok lélektanával, az most azon töpreng, hogy fog megférni ennyi dudás egy csárdában?

Nos sehogy. Legalábbis sokak véleménye ez, de a számunkra legfontosabb az, hogy Mbappe szerint sem. Eddig is a Madridba vágyott, most, hogy a nyakára hoztak ennyi sztárt, és vége az egyetlen üdvöske kiváltságnak, pláne.

Ha El-Khelaifi nem engedi el, kénytelen kitölteni a szerződését, hogy ezt mennyi motivációval, lelkesedéssel és az öltözőben milyen hangulatban fogja tölteni, az majd kiderül.

Mindenesetre egyet mindenki tud: az egymás hegyére – hátára vásárolt játékosok sose váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Ezt láttuk a Galaktikusok idejében, ezt láttuk a Chelsea esetében is. Az évek alatt csapattá, egységes és egymást értő és érző keretté kell vápni, hogy a siker garantált legyen.

A műsor nemsokára indul, mindannyian bele fogunk lesni a párizsiak meccseibe, kár is tagadni!

De honnan tudta Ramos?!

Kép: Marca, forrás

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKOK LIGÁJASzerződések
Üzent a PSG
ÁltalánosBAJNOKSÁGBarátságos mérkőzésekÉlő közvetítésÉrdekességekTudtad-e?Villámhírek

Leave a Reply