Odegaard hozhatja el Mbappet?!

Carlo Ancelotti nem számít Martin Odegaardra a keretben, így a klub feltett szándéka eladni még ebben a transzferidőszakban.

Miközben a szurkolók kedvelik, igazából sose tett le sokat a habfehérek asztalára. Amikor kölcsönben játszott, szárnyallt, termelte a gólokat, Madridban láthatatlan volt a pályán. Hogy ez Zidane rovására írható, vagy a terhelést nem bírta, esetleg az önbizalma ingott meg, titok.

Viszont 50 millió euró az érte érkezett ajánlat, amit a Real Madrid minden valószínűség szerint el is fog fogadni. Az Arsenal tette meg az ajánlatot, Odegaard pedig hajlik rá, hogy oda szerződjön véglegesen. Ami a PSG felé teendő ajánlatot így 120 millióról 150 millióra emelheti, pláne, ha Jovic és Mariano is elszerződne.

Utóbbi határozottan elutasítja, hogy távozzon. Mindenáron maradni szeretne, akkor is, ha egész szezonban a padon ülne, pláne a lelátón, mert Ancelotti nem számít rá. Olyannyira nem, hogy Carvajal és ő mezszámot se kaptak.

Carvajal sorsáról nincsenek még információk, de a fehérek őt is szeretnék értékesíteni. Hova, azt még nem tudni, viszont minden távozó közül valószínűleg mindenki szíve miatta fog a legjobban fájni.

Na de mi van akkor, ha a megalomániás el-Khelaifinek még sincs esze ágában se eladni a kis franciát?

Semmi. Jövő nyáron ingyen jön majd, a klubnak meg lesz elég pénze, hogy a vadállatot is leigazolhassa: Erling Haalandot.

A Mundo Deportivo írása nyomán, kiemelt kép:Transfermarkt.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁGEGYÉBÉrdekességekNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply