Pogba jövő nyáron ingyen érkezik

Angol lapértesülések szerint a francia játékos döntött.


Paul Pogba szerződése hivatalosan is belépett az utolsó 12 hónapjába, ami azt jelenti, hogyha időközben nem hosszabbítja meg a Vörös Ördögökkel, akkor jövő nyáron szabadon igazolhatóként bárhová távozhat. A legfrissebb beszámolók szerint márpedig nem hosszabbít, és ahová távozik, az a Real Madrid lesz. A francia középpályás az elmúlt években számtalanszor szoros kapcsolatba került a Real Madriddal, különösen Zinédine Zidane irányítása alatt. Úgy tűnik Pogbát nem hatotta meg honfitársa távozása, továbbra is eltökélt szándéka, hogy Madridba igazoljon.

>>> KÉRJ ÖSSZEÁLLÍTOTT TIPPMIX SZELVÉNYT, VAGY SZIMPLA TIPPEKET PROFIKTÓL! MINDÖSSZE 1000 FT, KATT IDE! <<<

A Daily Star információi szerint Pogba határozottan döntött, és jövőre távozik a Manchester Unitedtől, hogy szabadon igazolható játékosként csatlakozzon a Real Madridhoz. Miután a LaLiga pénzügyi korlátozásokat vezetett be a COVID-19 okozta gazdasági válság miatt, számos klub csak jövőre kíván nagy bevásárlást végrehajtani.

Különösen nagy nyár lehet a 2022-es a Blancók számára, különösen akkor ha csak a következő neveket nézzük: Paul Pogba, Erling Haaland, Kylian Mbappé. Mbappé és Pogba is ingyen igazolhat 2022 nyarán Madridba, ami óriási lehetőséget adna a Real Madridnak arra, hogy megvásárolja Erling Haalandot. Bár a norvég játékos helyzete más, hisz számos más klub pályázik a kegyeire: Manchester United, Chelsea, PSG és a Bayern München.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKSzerződésekVillámhírek
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply