Az Mbappé-hadművelet a végéhez közeledik

A Real Madrid még mindig köröz, hatalmas a feszültség.


A Kylian Mbappé-saga közel van a végéhez, és a feszültségek nagyobbak, mint valaha. Lionel Messi érkezése miatt a Paris Saint-Germainnek némi pénzt kell felszabadítaniai, ezért a legegyértelműbb dolog az, ha eladják legértékesebb játékosukat, Kylian Mbappét.

Az olasz La Gazzetta dello Sport csütörtökön arról számolt be, hogy Mbappé – akit a legutóbbi mérkőzésen kifütyültek a szurkolók – hétfőn megtöri a csendet, és a jövőjéről fog beszélni. A Real Madrid készen áll arra, hogy a francia játékos nyomában maradjon, ezért Florentino Péreznek minden lehetséges eszközt be kell vetnie, hogy meggyőzze a francia gárdát Mbappé eladásáról.

Mbappé jelenlegi helyzete:

1. nem ír(t) alá új szerződést

Mbappé ugyan nem beszélt erről nyilvánosan, de a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi és Mauricio Pochettino is biztos abban, hogy játékosuk nem fogja meghosszabbítani 2022. június 30-án lejáró szerződését. A klub felajánlott egy hatéves szerződést, ugyanolyan fizetéssel, mint amit Neymar kap, de Mbappé ezt is elutasította.

>>> KÉRJ ÖSSZEÁLLÍTOTT TIPPMIX SZELVÉNYT, VAGY SZIMPLA TIPPEKET PROFIKTÓL! MINDÖSSZE 1000 FT, KATT IDE! <<<

Tisztában van azzal, hogy továbbra is ő a Real Madrid elsődleges célpontja, és legszívesebben már most Madridba igazolna. A PSG-nél természetesen nem akarják, hogy távozzon, bár pár vezetőségi tag úgy gondolja, hogy jobb most nagy pénzt kapni érte, mint jövőre teljesen ingyen elengedni.

2. hatalmas nyomás Mbappén

Az nyilvánvaló, hogy a nyomás valami egészen hatalmas jelenleg – hisz a PSG újabbnál újabb kontraktusokat tesz le a francia játékos asztalára. Csapattársai szintén győzködik a maradásról, különösen Neymar. Sergio Ramos és Lionel Messi is közölte vele, hogy maradjon, játszanak együtt.

A szurkolók hozzállása sokat elárul arról, hogy milyen lehet ez a szezon, amennyiben nem ír alá új szerződést – mások szerint a kispadra való száműzés nagyobb nyomásgyakorlás lehet.

3. a Real Madrid ajánlata

A Real Madrid készen áll az ajánlat megtételére, úgy gondolják, hogy most már anyagilag minden adott ahhoz, hogy leigazolják a világbajnok támadót. A tökéletes időpontot várják, amikor már visszafordíthatatlan lesz a PSG és a játékos közti helyzet. A megállapodás békés lehet, hisz a két klub rendkívül jó kapcsolatot ápol egymással, és a francia gárda tudja, hogy a Real Madrid hajlandó hatalmas összeget fizetni azért a játékosért, aki egy év múlva ingyen távozik.

A következő két hét döntő lesz.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOKKiemeltSzerződések

Leave a Reply