Odegaard távozása bármikor hivatalos lehet

A klubok már megyeztek, csupán néhány részletet kell még tisztázni.


Martin Ødegaard hamarosan visszatérhet az Arsenalhoz, az angol klub és a Real Madrid mindenben megállapodott egymással. Egy kulcsfontosságú kérdés azonban ismeretlen marad, mégpedig az, hogy véglegesen távozik vagy csak kölcsönbe megy. Az előbbi esetben, a Real Madridnak visszavásárlási opciója lehet a játékosra.
 
Bizonyosnak tűnik, hogy előbb vagy utóbb Ødegaard újra Arsenal mezt fog viselni. A norvég az előző szezon második felében 20. alkalommal lépett pályára az Ágyúsoknál.
 
A Real Madrid új edzője, Carlo Ancelotti világossá tette, hogy hogy állnak a dolgok, Ødegaard nem része a terveinek és a csapat sok középpályása miatt még a bajnokságba sem nevezték a 22 éves játékost. Mikel Arteta azonban nagyon várja, hogy Ødegaard visszatérjen az Emirates Stadionba. Odegaard örül annak, hogy újra fontos láncszem lehet a baszk edző irányítása alatt.
 
Ødegaard 2015-ben érkezett meg a Real Madridhoz, de mindössze 11. alkalommal lépett pályára. A 22 éves játékosnak a madridi karrierjét igazságtalan lenne kudarcként venni, de játszania kell, és ezért végleg el kell jönnie a Bernabeuból.
 
Hat és fél évvel ezelőtt, a Real Madrid számos nagy európai topklubbal szállt harcba a fiatal tehetségért, és végül sikerült is a leigazolása. Azóta a Castillában fejlődött, kölcsönben szerepelt a Heerenveenben, Vitesseben és a Real Sociedadban. Ő egy olyan játékos akitől sokat vártak, és akitől még sok minden várható, de a következő néhány óra vagy nap eldönti, hogy a jövője valóban nem Madridban van.

forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply