Mbappé döntött jövőjével kapcsolatban – sajtóhír

Kylian Mbappé a hírek szerint meghozta a döntését a jövőjével kapcsolatban.


Mbappétól azt várták, hogy döntést hoz a jövőjéről. A francia sztár hétfőn tárgyalásokat folytatott a vezetőséggel, mielőtt bejelentést tesz.

A hírek szerint meghozta a döntést, de ez szomorú hír nekünk madridistáknak. Mbappé jelezte a csapattársainak, hogy legalább egy évig még marad Párizsban. A hírt a spanyol Cadena SER rádióállomás is megerősítette, az információk a Párizsi öltözőből jöttek. Leonardo a PSG sportigazgatója elmondta, Mauricio Pochettinónak és a csapatának is a hírt.

Neymárral és Messivel a várva várt hármast alakíthatják. A PSG már korábban értesült a játékos döntéséről, mivel új igazolások jöttek a klubhoz Mbappé marad még egy évet. A Real Madrid abban reménykedett, hogy kihasználja azt, hogy Mbappé nem szeretne hosszabbítani. Miután Messi és Ramos a PSG-hez igazolt új vezéralakjai lettek a klubnak.

A La Liga óriása elégedett, várnak még egy évet és a 22 éves játékos jövőre ingyen érkezhet. Noha Mbappé rövid távú terve a PSG-ben van, a szerződésével kapcsolatos helyzet továbbra sem javul. Jövőre pedig ingyen mehet Madridba. Ez pedig azt jelentené, hogy a PSG ingyen elegendi az egyik legértékesebb játékosát. A vezetőségnek azonban már van terve, hogy enyhítsék a fájdalmat. Cristiano Ronaldót igazolnák le, mivel jövő nyáron lejár a szerződése Torinóban.


Forrás: as

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply