Hatalmas fordulat: ha Mbappé nem jön, a Real Madrid Haalandért száll harcba

Ha Mbappé nem jön a nyáron – már pedig nem – akkor a Real Madrid megpróbálja leigazolni Erling Haalandot. 


Már csak két hét van az átigazolási időszakból, mindenki tudja, hogy a Real Madrid fő célpontja Mbappé. Viszont nem ő az egyetlen, hiszen Florentino Perez terve a két legígéretesebb csatár leigazolása. Mbappé mellett Haalandot is megszerezné a klub. Ancelotti is erre gondolt, mikor azt mondta, hogy „előre tekintünk”.

Április 1-jén Alf-Inge Haaland a játékos apja és Mino Raiola ügynök felszállt a repülőgépre és Barcelonába utaztak, Joan Laportával találkoztak, de nem volt semmi komoly. A délutáni beszélgetés Angel Sanchezzel és Juni Calafattal viszont komoly volt. Szóba került Haaland aláírásának pénzügyi feltételei. A Barcelona nem engedhette meg magának, hogy leogazolják a Real Madrid viszont igen.

Laporta titkolni akarta, hogy a klub pénzügyi helyzete rossz, Perez azonban tényleg leakarta igazolni a játékost. A Real Madridnak 200 millió eurója van igazolásokra. Ebből 160 milliót adnának Mbappéért. Jövő nyáron Haalandot 75 millió euróért hoznák el, ez azonban 90 millióra is emelkedhet.

A sorrend viszont gyorsan megváltozhat, ha Mbappé a nyáron nem jön Madridba akkor az első számú célpont Haaland lesz és gyors megállapodást kellene kötni a Dortmunddal. A német klub a nyáron nem akarja elengedni, de tudják hogy jövőre 75-90 millió euróért távozhat. A valóság az, hogy a német csapatnak nincs más támogatója, ezért a 100 millió eurós transzfer díjat sem utasítaná el.


Forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply