A Real nagyot húzott: Mbappe helyett Camavinga!

Miután a PSG a hivatalos útak egyikén sem válaszolt tegnap este 18 óráig a Real Madrid 170+10 milliós ajánlatára, a klub leállt az erőfeszítésekkel, és egy teljes hátraarc után megvásárolta… Eduardo Camavinga-t!

A Rennes középpályása a legtöbb külföldi oldal szerint tegnap este, egy hihetetlen gyors ajánlatot követően lett a Madridé. Olyan más klubok is szerették volna, mint a Manchester United vagy éppen a PSG. De Camavinga a Real Madridot választotta, átigazolásának az összege 30 millió euró körül van.

Természetesen akadnak olyanok, akik még mindig bíznak abban, hogy Florentino Pérez egyenesen az emírrel, Al-Thanival tárgyalt, de ezidáig nem kapott választ tőle. És az emírtől nem áll távol, hogy a klub feje fölött intézkedjen.

Miközben más portálok már azt taglalják, hogy a Real Madrid januárban mennyi fizetésért fog szerződést kötni Mbappe-val. Egy rakás pénzt megspórolva, a PSG egyetlen fityinget se kap majd sztárja után.

És a következő szezonra Gareth Bale szerződése lejár, felszabadítva egy olyan magas fizetést, ami lehetővé teszi majd Haaland megszerzését is olyan könnyedén, hogy az előszerződést vele is meg lehet kötni januártól.

A legpikánsabb az egész történetben az, hogy amennyiben jövőre mind a három játékost a Real Madrid tudja a soraiban, a PSG veszít a legtöbbet: egyrészt elveszti Mbappet úgy, hogy pénzt nem lát, másrészt Camavinga is, Haaland is azon játékosok, akiket a párizsiak is nagyon szerettek volna.

Amint már taglaltuk korábbi írásunkban: ha Florentino Pérez a tárgyaló partnered, kösd fel a nacit. Vele nem lehet packázni, megszerzi akit akar, és ha nem megy szép szóval, hát kibabrál veled.

Camavinga érkezése a középpályára azért is különösen örvendetes, mert Toni Kroos még jó darabig sérült, jelenleg Luca Modric is, és ez a fiatal francia majd kedves seniorjaink távozása után is, sok évre megoldást jelent Ancelotti számára.

Forrás: AS, Marca, kiemelt kép: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKOK LIGÁJANői csapatNYILATKOZATOKSÉRÜLÉSEK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply