Bajnokok Ligája – Real Madrid: sztárjai nélkül a lányok

Sajnos két alapjátékosa nélkül fog pályára lépni a Real Madrid Femenino. Aslani és Cardona is ki kell hagyja a keddi Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkőzést.

Míg Aslani COVID tesztje lett pozitív, addig Cardona sérülés miatt nem tud játszani. Mindketten a közösségi oldalukon saját maguk jelentették be a hírt:

Elsőnek Cardona jelentette be: „Azt akartam, hogy tudjátok, egy térdsérülés megakadályozza, hogy egy ideig a csapattal legyek. Nehéz volt belenyugodnom, mivel nagyon versenyző típusú ember vagyok, aki mindig szeret segíteni a csapatnak „ – írta. „De én is nagyon pozitív ember vagyok. Most minden erőmmel bátorítok és szurkolok kívülről” – hangsúlyozta.

Nem sokkal később aztán Aslani is kiírta a rossz hírt: „Nagyon szomorúan jelentem be, hogy pozitív lett a COVID-19-tesztem (oltva vagyok), és kihagyom a történelmi Bajnokok Ligája-mérkőzésünket kedden. Nagyon szerettem volna játszani, és szavakkal nem tudom leírni, mennyire szomorú vagyok, hogy kihagyom” – mondta a svéd futballista. „Elkeserítő, hogy nem tudok segíteni a pályán, de szurkolni fogok otthonról, és minden támogatást megadok a lányoknak. Hiányzik a csapat” – tette hozzá.

David Aznarnak most a teljes keretét újra kell terveznie, két legfontosabb játékosát fogja nélkülözni. Szerencsére van a szekrényben 8 új igazolás, akik a nyáron érkeztek, át lehet alakítani a csapat támadósorát. Olyan nevek állnak a rendelkezésére, mint Nahikari García, Esther González, Athenea del Castillo vagy Caroline Møller.

A Marca írása nyomán, kép szintén Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKKiemeltSzerződések
A Mbappe saga folytatódik
ÁTIGAZOLÁSOKKiemeltSÉRÜLÉSEKSzerződések

Leave a Reply