Mbappé és Haaland: kettő egy áráért

A Real Madrid eltökélt szándéka, hogy jövőre megvalósuljon az újdonsült sztárcsapat.


Új Galaktikus-éra közeledik Madridban Kylian Mbappé és Erling Haaland főszereplésével. A klub ezen a nyáron megpróbálkozott Kylian Mbappé szerződtetésével, azonban ez a PSG vezetősége miatt végül nem sikerült. A Blancók eltökélt szándéka, hogy 2022. január 1-jén előszerződést tudnak kötni a francia csatárral, mint ahogyan tették azt legutóbb David Alaba esetében.

A jövő nyár második nagy érkezője Erling Haaland lehet – feltéve – ha a Real Madrid meg tud állapodni a norvég sztárügynökével, Mino Raiolával. A két játékos szerződtetése hatalmas prioritást élvez Florentino Pérez számára, tekintettel arra, hogy ezen csatárduó az európai futball jövője, és már egy lapon emlegetík őket Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel.

A Real Madrid rendkívül csalódott, hogy nem sikerült megszerezni idén Mbappét. Az üzlet talán az első perctől kezdve lehetetlen küldetésnek bizonyult a párizsi (katari) vezetők miatt. A játékos természetesen jönni akart, és ezügyben számtalan lépést is tett.

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg egy másik francia játékos megszerzéséről Eduardo Camavinga személyében.

Carlo Ancelotti szeretett volna egy középpályást a csapatba, és meg is kapta. A 18 esztendős játékos elképesztő tehetséggel rendelkezik, és mindenképp Madridban látják a jövőjét.

A Real Madridban ugyanakkor egy kis félelem is jelen van, hogy a PSG elképesztő erőkkel dolgozik azon, hogy meggyőzze Mbappét januárig – bár a játékos döntése egyértelmű volt eddig is: Madridban szeretne játszani.

Haaland és Pogba

A Haalanddal folytatott tárgyalások eddig is pozitívak voltak. A puzzle végül Paul Pogbával zárul, aki a legújabb hírek szerint szintén Madridba szeretne szerződni és Pérezék is dolgoznak ezen. A francia középpályás jövőre szabadon igazolható lesz, tehát ő is ingyen érkezhet.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOSNYILATKOZATOK
MÉDIAVÁLOGATOTT

Leave a Reply