Camavinga nem véletlen került a Real Madridba

A klub három éve kísérte figyelemmel a fiatal játékost, amikor feltűnt a játéka a klub játékos megfigyelőinek 2018-ban egy ifjúsági tornán.

Érkezése ezért nem meglepő, ugyanaz a folyamat eredménye, ami Madridba hozta Martin Odegaardot, Adriy Lunint, vagy Fede Valverdet. És ugyanez a helyzet Kylian Mbappeval is, hiszen 16 éves kora óta figyelemmel kísérte a Real Madrid a karrierjét.

A most lezárult átigazolási időszakban Juni Calafat jelezte a klub felé, hogy Camavinga elérhető és készen áll arra, hogy a Real Madrid játékosa legyen. A fehérek pedig azonnal reagáltak, és ajánlatot tettek érte, amit a Rennes – Camavinga nevelőklubja – el is fogadott.

Helyesebben fogalmazva: Camavinga választotta. Mivel értesült ő is a PSG és a Manchester United érdeklődéséről, de kijelentette, hogy a Real Madrid ajánlatát szeretné elfogadni, a fehérek játékosa akar lenni mindenképpen.

Ez azért is nagyszerű, mert ha valamelyik megszerezte volna, könnyedén úgy jártak volna vele, mint Mbappe esetében, akit nagyon nehéz lesz most majd kiszabadítani az aranykalitkából, amibe a PSG zárta.

Camavinga bemutatkozását a klub a hírek szerint jövő héten szerdára tervezi, ahogy a játékos visszatér a válogatott szünetről és átesik a kötelező vizsgálatokon. Pályára mikor léphet, még nyitott kérdés, ez Ancelotti döntésén múlik, de minél előbb szeretnénk látni.

Forrás és kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

NYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJACastillaÉrdekességek

Leave a Reply