A Real Madrid négy átigazolási célpontja

A Real Madrid most új célokat tűzött ki.


A Real Madrid irodáiban már a jövőre koncentrálnak. A Madrid galaktikus csapatának a felépítése folytatódik. Florentino Pérez eltökélt szándéka, hogy előrelépjen a Real Madriddal. A Madrid ebben az évben az új Bernabéuban játszik majd, a klub abban reménykedik, hogy ez majd növeli a bevételeket. Csak így tudják felvenni a versenyt az állami tulajdonú klubbokkal.

A Real Madrid négy nevet említett akiket megszeretnének szerezni. Mbappé, Haaland, Lewandowski és Pogba. Ez nem azt jelenti, hogy a Real Madrid mind a négy játékost leigazolja, csupán figyelemmel kísérik a játékosokat. A képviselőkkel folyamatos tárgyalások folynak az ajánlat tétel előtt.

Kylian Mbappé

Mbappé esete egyértelmű, a Madrid már megállapodott a játékossal, csupán január 1-ig kell várni, hogy leigazolják a következő szezonra. Mindez azon múlik, hogy a játékos ragaszkodik ahhoz, hogy nem hosszabbít a PSG-vel. Amelyek közül volt olyan is amivel ő lehetett volna a legjobban kereső játékos (szezononként nettó 45 millió euró).

Erling Braut Haaland

Haaland esete bonyolultabb. Kemény csata lesz a Real és a PSG között. Ő a következő nagy név a listán akit Pérez meg akar szerezni. Már tárgyaltak a Dortmunndal a helyzetéről. A németek nem voltak hajlandóak eladni őt ezen a nyáron. De van egy paktum Railoával. A Real előnye, hogy Haaland Madridban szeretne futballozni és Florentino jó kapcsolata a Dortmund vezérigazgatójával Hans-Joquim Watzkéval. A PSG fő fegyvere a pénz. Akárhogy is Railoa nagy befolyással lesz Haaland döntésére.

Lewandowski

A norvég helyzete összefügg a Bundesligában játszó másik csatár helyzetével, Robert Lewandowskiéval. A Lengyel csatár nyáron jelezte távozási szándékát. A Madrid látótávolság van volt. Már csak egy éve van a szerződéséből, a csatár pedig távozni szeretne. Ez egy jó lehetőség a Real számára, hogy egy fizikailag erős csatárt szerezzenek meg, aki elfogadható áron távozhat. Mindez akkor ha Haaland a PSG-be megy.

Paul Pogba

És végül a másik nagy név Paul Pogba. Pogba a negyedik legjobban kereső játékos a világon Ronaldo, Messi és Neymar mögött. Ibrahimovic mellett Mino Raiola egyik kedvenc játékosa. Pogba két alkalommal is Madridba szerződhetett volna, csupán Raiola és Florentino nézeteltérésén múlott. Amely még mindig tart, és ez is hatással lehet a Haaland műveletre. Pogba szabadon igazolható lesz a következő szezonban.


Forrás: as

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply